skip to Main Content
SOLOMOS1

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΤΡΑ-ΣΑΜΗ-ΙΘΑΚΗ: ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ (ΔΗΜΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ) ΛΕΝΕ “ΟΧΙ” ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΕ “ΑΡΠΑΧΤΗ” ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!-ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ & ΠΑΡΑ-SITE

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου λέει “ΟΧΙ” στην εποχιακή δρομολόγηση πλοίου στην γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη που θα οδηγούσε σε Αυγουστιάτικη “αρπαχτή”! Πρώτη η Περιφέρεια διά στόματος του Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου, του Αντιπεριφερειάρχη Π. Δρακουλόγκωνα και του Επάρχου Ιθάκης Νίκου Τσιντήλα ενώ ακολούθησε σήμερα το Επιμελητήριο που με ψήφισμά του μίλησε για ολοχρονική δρομολόγηση και όχι εποχιακή. Αύριο δε συνεδριάζει και το δημοτικό συμβούλιο που αναμένεται να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος. Έτσι ορθώνεται-ενόψει της συνεδρίασης του ΣΑΣ την Παρασκευή-ένα ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ενάντια στην επικίνδυνη και μη σοβαρή θέση να δρομολογηθεί πλοίο τον Αύγουστο και με μία φωνή, ενωμένη η πολιτική μας ηγεσία λέει ένα ΒΡΟΝΤΕΡΟ “ΟΧΙ” σε οποιονδήποτε θέλει να επιχειρήσει μία θερινή “αρπαχτή”.

Σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω βρίσκεται μία μικρή μειοψηφία πολιτικών και “δημοσιογράφων” με επικεφαλής την βουλευτίνα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον δημοτικό σύμβουλο Γεράσιμο Δημητράτο και τα γνωστά παρα-site που δίνουν λυσσαλέα μάχη να δρομολογηθεί πλοίο τον Αύγουστο χωρίς να συνυπολογίζουν το κόστος που μπορεί να έχει αυτό για τα νησιά μας τον χειμώνα. Φαίνεται ότι “φτηνά” ελατήρια που έχουν να κάνουν με μικροπολιτικές σκοπιμότητες τους οδηγούν σε αυτόν τον επικίνδυνο και απαράδεκτο δρόμο που όμως αποδοκιμάζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Back To Top