skip to Main Content
Dim

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: “ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-Δ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ: ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ-ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ & ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ-Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να συζητήσει την αναπροσαρμογή του προυπολογισμού σε ότι αφορά στις προμήθειες των παραλιών και τα καύσιμα του Δήμου. Παρόλα αυτό το κατεπείγον θέμα που άπτεται της λειτουργίας του Δήμου, η Λαική Συσπείρωση θεώρησε σωστό να θέσει θέμα συζήτησης των μνημονιακών μέτρων που ψήφισε χθες η Βουλή, κατηγορώντας την Δημοτική Αρχή ότι συμπλέει με το μνημόνιο και τα μέτρα.

Απαντώντας ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης τόνισε ότι ποτέ η Δημοτική Αρχή δεν έκρυψε την ταύτισή της με την ιδεολογική πλατφόρμα που λέει ότι “μία κακή συμφωνία είναι καλύτερη από μία μη συμφωνία” και δήλωσε δικαιωμένος που αυτοί που άλλα έλεγαν προεκλογικά και κοροίδευαν τον ελληνικό λαό, σήμερα πλέον συμπλέουν με την δική μας πλατφόρμα. Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται τόνισε.

Επίσης υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα παίξει σε αυτή την δύσκολη συγκυρία τον ρόλο που του αναλογεί και άμεσα η Δημοτική Αρχή θα συγκαλέσει σύσκεψη και των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και των παραγωγικών φορέων προκειμένου να διερευνηθούν από κοινού τρόποι ανακούφισης της κατάστασης μια και βρισκόμαστε στο φουλ της τουριστικής σεζόν.

Back To Top