skip to Main Content
An

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Καλά είναι τα νέα σε ότι αφορά στο “μέτωπο” του γηπέδου Αργοστολίου. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε απευθείας επαφή και συνεργασία μεταξύ του Δήμου (ΚΕΔΗΚΕ) και προσωπικά του Προέδρου της Α. Κωνσταντάκη και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στα πλαίσια αυτά απεστάλη η μελέτη του έργου που είχε εκπονήσει ο Δήμος με αρμόδιο μηχανικό τον Π. Δελακά. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ζήτησαν να γίνουν κάποιες συμπληρωματικές προσθήκες σχετικά με το υπόστρωμα του γηπέδου τις οποίες ο Δήμος άμεσα έκανε. Πλέον απομένει το τελικό ΟΚ της Γενικής Γραμματείας και στην συνέχεια, πιστεύουμε πολύ σύντομα, η ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη θα έρθει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο.

Φυσικά το θέμα δεν σταματάει εδώ αφού θα ακολουθήσει ένα εξίσου δύσκολο κομμάτι που αφορά στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για να γίνει το έργο. Ευελπιστούμε ότι σε αυτή την μάχη θα δώσουν το “παρών” όλοι οι αρμόδιοι φορείς, κυρίως όμως η βουλευτής Α. Θεοπεφτάτου και ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ένα σημαντικό πρόβλημα έχει πάρει την οδό προς τη λύση του

Back To Top