skip to Main Content
An 119

Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων Κεφαλληνιακού ΑΟ

Ο Κεφαλληνιακός Α.Ο 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κεφαλλονίτικο κοινό ότι ξεκινάει η αγωνιστή περίοδος του ανδρικού τμήματος.

Μετά τη συμμέτοχη, για πρώτη φορά από την ίδρυση του συλλόγου μας, του εφηβικού τμήματος, σειρά παίρνουν οι άνδρες.

Η περσινή πολύ καλή παρουσία και πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ2 ΕΣΚΑ-Η σφραγίστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ1 κατηγορία. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά και συνεργασία που πραγματοποιείται από τους προπονητές, κ.κ. Αντωνάτο Γιώργο και Δαμκαλή Απόστολο αλλά και το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Όσον αφορά την φετινή σεζόν, η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την είσοδο νέων και μπασκετικά έμπειρων προσώπων (Αγγελάτος Ηλίας, Αγγούριας Παντελής, Κόμης Μιχάλης, Κρητικός Ελευθέριος) αλλά και κάποιες αποχωρήσεις. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στο σύλλογο τους Βλασσόπουλο Παναγιώτη και Καλαφάτη Διονύση και τους ευχόμαστε τα καλυτέρα.

Στόχος μας, στην Γ1 ΕΣΚΑ-Η, είναι η παραμονή στη κατηγορία μέσα από πολύ καλή μπασκετική παρουσία αλλά και όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές-εμπειρίες αθλητών των ακαδημιών του συλλόγου. Ως γνωστόν ο Κ.Α.Ο. είναι μία αμιγώς κεφαλλονίτικη ομάδα που έχει σκοπό την προαγωγή των ταλαντούχων αθλητών των ακαδημιών της στο ανδρικό τμήμα.

Η αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των φιλάθλων του νησιού δίνει δύναμη στην ομάδα μας να συνεχίσει την προσπάθειά για να πετύχει τους στόχους της!

Μια στήριξη η όποια μπορεί να μεταφραστεί και από την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς φέρνοντας τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Οι προπονήσεις των ακαδημιών συνεχίζονται κανονικά και με την πραγματοποίηση εργομετρικών τεστ και τεστ αξιολόγησης σε τακτά χρονικά διαστήματα οι προπονητές βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την βελτίωση των μικρών μας αθλητών.

Για πρώτη φορά ο σύλλογος μας θα δηλώσει το παρών στο τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑΗ. Σκοπός της συμμετοχής είναι η απόκτηση εμπειριών, το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα, μέσα από την διεξαγωγή φιλικών αγώνων εντός και εκτός συνόρων του νησιού.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. για την άψογη συνεργασία που έχουμε και ευελπιστούμε στην πραγματοποίηση ενός παγκεφαλληνιακού πρωταθλήματος τμημάτων υποδομών με την συνεργασία Α.Σ.Κ., Ν.Ε.Ο.Λ. και Κ.Α.Ο. 2013. Με την συμμετοχή τους τα παιδιά των συλλόγων μπορούν να αποκομίσουν περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες.

Έτσι λοιπόν βάζουμε και εμείς, σεμνά και ταπεινά, το δικό μας λιθαράκι στον τοπικό αθλητισμό.

Το μπάσκετ είναι εδώ!

Το μπάσκετ ενώνει!

Εκ του Δ.Σ.

Back To Top