skip to Main Content
Tsipras141 620×320

ΑΛΕΞΗ, “ΜΑΖΕΨΕ” ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ…

Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε από την κυβέρνηση ένα κανονικό “θέατρο παραλόγου”…Ο ένας μετά τον άλλον, οι υπουργοί, προσπαθούν να πλειοδοτήσουν σε εξαγγελίες, παροχές και και “βροχή” χρήματος, την ώρα τα δημοσιεύματα για την επάρκεια των ταμείων δίνουν και παίρνουν.

Η η ελληνική κυβέρνηση καλό είναι συμμαζευτεί. Ο Πρωθυπουργός ας “μαζέψει” τους υπουργούς του που τάζουν “λαγούς με πετραχήλια”, λες και τα λεφτά ξεχειλίζουν από τα ταμεία.

Καλός ο ενθουσιασμός από την κατάληψη της εξουσίας, καλός (ή μήπως κακός;) και ο ενθουσιασμός από την υπουργική καρέκλα, αλλά από εκεί μέχρι να υπόσχεστε πως θα λύσετε, εδώ και τώρα, το πρόβλημα του κάθε Ελληνα, υπάρχει τεράστια απόσταση.

Γιατί αν συνεχίσετε να καλλιεργείτε αυτή την εντύπωση θα χάσουμε όλοι. Οι πολίτες γιατί θα υποστούν νέες και πιο οδυνηρές θυσίες, γιατί η οικονομία με μαθηματική ακρίβεια θα κατρακυλήσει σε νέα κρίση, εσείς γιατί θα υποστείτε τεράστια ήττα.

Αν θέλατε να κάνετε παροχές με το καλημέρα, θα ήταν σοφότερο να περιμένατε να γίνουν οι εκλογές το 2016. Τότε η οικονομία θα είχε σταθεροποιηθεί και θα είχατε τη δυνατότητα για πιο χαλαρή πολιτική, να κάνετε περισσότερες παροχές.

Γι’ αυτό Αλέξη, εσύ που φαίνεσαι συγκρατημένος και προσγειωμένος βάλε φρένο στους υπουργούς σου που τα μυαλά πήραν αέρα και νομίζουν ότι με μία υπουργική εντολή ή απόφαση μπορούν να ασκήσουν πολιτική και να μοιράσουν χρήμα στο λαό.

Οι Ευρωπαίοι πάντως είναι σαφείς και προειδοποιούν…

Back To Top