skip to Main Content

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητος Αθηνών εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στο πλήθος των Κεφαλλήνων της Αττικής, οι οποίοι έσπευσαν με αγάπη να στηρίξουν τη Μεγάλη  συναυλία Αλληλεγγύης «Η Κεφαλονιά μας χρειάζεται»και φυσικά όλους τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος σε αυτή τη μαγευτική βραδιά, προσφέροντας με αστείρευτη αγάπη και αφιλοκερδώς το ταλέντο τους στην υπηρεσία του Αγαπημένου μας νησιού!
Η ιστορική και αρχαιότερη Αδελφότητα των Κεφαλλήνων, πιστή στο καθήκον όπως το 1953, βρέθηκε δίπλα στους σεισμόπληκτους και διοργάνωσε μία βραδιά από τους Κεφαλλονίτες για την Κεφαλονιά!
 Όπως έχουμε ήδη αναφέρει την απόφαση για τη  διάθεση και τη διαχείριση του ποσού θα έχει αποκλειστικά το Δ.Σ της Αδελφότητας Αθηνών, έπειτα από γνωμοδότηση της Επιτροπής των Κεφαλλήνων της Διασποράς την οποία απαρτίζουν οι:
  κ. Αλιβιζάτος Πέτρος πρώην υφυπουργός
  κ. Βαλλιανάτος Αναστάσιος  πρόεδρος Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών
  κ. Βουτσάς  Κωνσταντίνος   ηθοποιός
  κ. Μεταξάς  Γεράσιμος    Καθηγητής Ιατρικής
  κ. Μιχαλάτος Γεώργιος  Πρόεδρος ομοσπονδίας Κεφαλληνιακών σωματείων
  κ. Πατρίκιος Ζαχαρίας τ. Πρόεδρος ΕΤΒΑ Γ.Γ Αδελφότητας Αθηνών
  κ. Σπαθής Ευάγγελος Πρόεδρος Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά
Η διαδικασία αυτή χρειάζεται το ανάλογο χρονικό διάστημα που αρμόζει στη διαχείριση του ποσού που συγκεντρώθηκε με τόση αγάπη! Η πρόθεση να διατεθεί το ποσό για την επισκευή του κτηρίου της Φιλαρμονικής Ληξουρίου είναι ειλικρινής εκ μέρους του προέδρου μας, αλλά δε μπορεί να υποκαταστήσει τις διαδικασίες τις οποίες θα ακολουθηθούν, κάτι άλλωστε που και ο ίδιος δεν επιθυμεί, ούτε μπορεί μία πρόθεση να προκαταλάβει οποιαδήποτε συλλογική απόφαση!
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε ότι η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα είναι πολιτιστικό σωματείο και επιθυμεί να μείνει μακριά από πολιτικές διαμάχες και προεκλογικές συγκρούσεις στις οποίες «κάποιοι» ίσως θα ήθελαν να την εμπλέξουν για δικές τους σκοπιμότητες.
Σε όποιον δε βιάζεται να μας κρίνει «αυστηρά», παρακαλούμε να κρίνει αφού δει!
Από κριτική έχουμε χορτάσει έως σήμερα, τώρα είναι η ώρα της ενότητας και της αλληλεγγύης!
Αθήνα, 22 Μαρτίου 2014
Το Δ.Σ της Κεφαλληνιακής  Αδελφότητος   Αθηνών             

Back To Top