skip to Main Content
An 99

ΑΣΚ: Θετικά τα τεστ κόντρα στην Απολλωνιάδα

Θετικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς επικράτησε και στις δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Απολλωνιάδα στο Αργοστόλι.

Η ομάδα μας νίκησε με 49-46 το Σάββατο το απόγευμα και 60-37 (το μεσημέρι της Κυριακής – έπαιξαν και ένα έξτρα πεντάλεπτο) και έδειξε ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για μία καλή πορεία στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής, αγωνίστηκε και ο Κώστας Ακτύπης, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δυνατότερα «χαρτιά» του ΑΣΚ την εφετινή σεζόν.

Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι Κεφαλονίτες πιτσιρικάδες του ΑΣΚ

Αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε είναι πως ο ΑΣΚ καταφέρνει και βάζει «νέο αίμα» Κεφαλονιτών αθλητών στην ανδρική ομάδα.

Οι Σπύρος Θεοδωράτος, Αλέξανδρος Τραυλός, Γιάννης Μουίκης και Κωνσταντίνος Γιαννάτος, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους με την ομάδα των Εφήβων στις 27 Σεπτεμβρίου, δείχνουν ότι έχουν την θέληση και το ταλέντο να πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον Φίλιππο Ροδόπουλο και στην ανδρική ομάδα!

Η σύνθεση του Α.Σ.Κ. στα δύο φιλικά:(Φ. Ροδόπουλος), Βλασσόπουλος, Πέτρου, Θεοδωράτος, Μουίκης Ι., Γεμενετζής, Τραυλός, Βαλλιανάτος (αγωνίστηκε το Σάββατο), Καραπέτσας, Μητρόπουλος, Λιάκος, Ακτύπης και Χρηστάτος (αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής).

Ο ΑΣΚ θα συμμετάσχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε τουρνουά στο Αργοστόλι με την συμμετοχή του Ιωνικού Ν.Φ. και του ΝΕΟΛ. Θα αγωνιστεί το Σάββατο 17/9 με τον Ιωνικό Ν.Φ. και την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Πάτρα για φιλικό αγώνα με την ΕΑΠ.

dsc_0154dsc_0163

Back To Top