skip to Main Content
AN 24

ΑΣΚ: Με απόλυτη επιτυχία το 16ο τουρνουά «Γ & Μ Βεργωτή» στα Κουρκουμελάτα

Για  16η συνεχόμενη χρονιά, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία,  το τουρνουά «Γεώργιος και Μάρη Βεργωτή», τιμώντας τη μνήμη των μεγάλων ευεργετών, οι οποίοι έκτισαν το γήπεδο αυτό στα Κουρκουμελάτα.

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στον ανοιχτό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής.

Το παρών έδωσαν 120 παιδιά ηλικίας δημοτικού από τις υποδομές του ΑΣΚ, αγόρια και κορίτσια στα τμήματα μίνι – προμίνι, αρχάριοι, κορασίδες και παγκορασίδες.

Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μάκης Παπαναστασάτος, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ και μέλος του Ιδρύματος «Βεργωτή» Θανάσης Μουίκης, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΚ Δημήτρης Κουμαριώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Γεωργόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σκλάβος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεταξάτων Αντώνης Αυγουστάτος.

O ΑΣΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρό της Αγγελο Κωνσταντάκη και το Ίδρυμα «Γ & Μ Βεργωτή» για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση του τουρνουά, τον αντιδήμαρχο Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μεταξάτων Αντώνη Αυγουστάτο, για την παραχώρηση και επιμέλεια του χώρου και όσους γονείς που συμμετείχαν με την παρουσία τους και τα παιδιά τους σε αυτή την όμορφη ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας στην Λειβαθώ.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου,  στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου, θα γίνει τελετή λήξης της περιόδου 2016 -2017 του ΑΣΚ, με τα μικρά παιδιά να πρωταγωνιστούν, καθώς θα τιμηθούν με μετάλλια, για την προσπάθειά τους στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα.

Ο ΑΣΚ δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα του Κεφαλληνιακού 2013, για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στην Γ1 ΕΣΚΑ-Η και του εύχεται καλή συνέχεια στην επόμενη κατηγορία.

Back To Top