skip to Main Content
AN 8

ΑΣΚ: «Ποδαρικό» την Κυριακή για τους άνδρες – «Πέταξαν» για το final 6 οι Εφηβοι, νίκησαν σε φιλικό την ΑΓΕΖ οι παμπαίδες

Την πολύ ισχυρή Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, στο πρώτο παιχνίδι της για το 2017.

Η ομάδα μας, υποδέχεται στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» 13.00 την ομάδα της Πάτρας, η οποία είναι αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η έπειτα από 11 αγωνιστικές, θέλοντας να ανακόψει την πορεία της.

«Πέταξαν» για το final 6 Έφηβοι

Οι Έφηβοι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, δεν μπήκαν απλά με το… δεξί στο 2017.

Για την ακρίβεια «πέταξαν» για την γ’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, (το λεγόμενο και final 6) μετά την σπουδαία νίκη τους στο Αργοστόλι επί της Προοδευτικής με 65-51, στο εξ αναβολής παιχνίδι τους.

Το αποτέλεσμα αυτό δίνει στον ΑΣΚ το σημαντικό αυτό «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Στην ουσία οι πιτσιρικάδες του Μανώλη Δούλια, μπαίνουν στην ελίτ του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή την επιτυχία, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία του Εφηβικού τμήματος του ΑΣΚ.

Στο παιχνίδι, ο ΑΣΚ πήρε από την αρχή το προβάδισμα και μαζί και μια διαφορά, που δεν την απώλεσε ποτέ, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Προοδευτική να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ, ο Γιάννης Μουίκης με 25 πόντους, ενώ όσου αγωνίστηκαν έπαιξαν με πάθος και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα.

ΑΣΚ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 65-51

Διαιτητές: Τσαούσογλου – Βλάχος

Δεκάλεπτα: 23-11, 41-26, 54-38, 65-51

ΑΣΚ (Μανώλης Δούλιας): Ρουχωτάς, Παγουλάτος, Γιαννάτος 11 (1), Θεοδωράτος 12, Διακρούσης, Ντεράι 5, Χατζής 3, Μουίκης 25, Τραυλός 9 (1).

Νίκησαν στο φιλικό με την ΑΓΕ Ζακύνθου οι Παμπαίδες

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με την ΑΓΕ Ζακύνθου, έδωσαν την Τετάρτη το πρωί οι Παμπαίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, επικρατώντας στην παράταση με 41-39. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά και την Πέμπτη το πρωί.

ΑΣΚ – ΑΓΕΖ 41-39

Δεκάλεπτα: 4-13, 10-0, 10-13, 11-9, κ.α. 6-4

Διαιτητής: Σέρρας

ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Λιναρδάτος 5, Νασόπουλος, Καγκάδης, Γερολυμάτος, Δρακονταειδής, Λιτσαι 4, Καββαδίας 2, Βουργίδης 5, Σταθάτος 10, Ρουμπάτης 2, Φραγκισκάτος 13.

ΑΓΕΖ (Ανέστης Τζινόπουλος): Χριστοφοράτος 2,Γκούγκος 4, Καψαμπέλης, Φιορεντίνος, Θεοδωρίτσης 2, Φιορεντίνος 8, Αναστασόπουλος 17, Κλάδης 6, Γκλάβας, Τρούσας.

Back To Top