skip to Main Content
An 125

Αυγενάκης από Κεφαλονιά: “Κρίση δημοκρατίας: καλούμε τους πολίτες σε δημοκρατική εγρήγορση”

Ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα το πρωί, από την Κεφαλονιά, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τον εορτασμό του πολιούχου της Κεφαλονιάς Αγ. Γεράσιμου, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ:

«Δυστυχώς, ζούμε μέρες που η Κυβέρνηση με τις συμπεριφορές, τις κινήσεις και τις μεθοδεύσεις της ευτελίζει τους θεσμούς και προσβάλλει τη Δημοκρατία. Με αποκλειστική της ευθύνη, στην κρίση οικονομίας, προσθέτει και κρίση Δημοκρατίας. Απέναντι σε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, καλούμε τους πολίτες – το έκανε χθες, από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μητσοτάκης – σε δημοκρατική εγρήγορση.

Κριτήριο, γνώμονας και φροντίδα της ΝΔ στην υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών είναι να διασφαλιστεί η Δημοκρατία, η πολυφωνία και η ελεύθερη ενημέρωση. Ο νόμος Παππά, δεν θεραπεύει αλλά δημιουργεί προβλήματα. Και θα καταργηθεί.

Τα παιχνίδια με τους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη και το Σύνταγμα αποδυναμώνουν την ίδια τη Δημοκρατία. Οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στον όποιον οδηγεί η Κυβέρνηση τη χώρα και να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις».

kefalonia-1kefalonia-2kefalonia-3kefalonia-4

Back To Top