skip to Main Content
Alex4

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ: ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Την πίτα του έκοψε σήμερα το Γηροκομείο Ληξουρίου. Η νέα Πρόεδρος του Ιδρύματος Χριστίνα Τσαγγαράτου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Καλή Χρονιά(Μεταξύ αυτών και οι πρώην Δήμαρχοι Β. Ρουχωτάς και Μ. Θεοτοκάτος)

Το παρών έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ/Κ Ληξουρίου Δ. Μαρκέτο, τον Πρόεδρο της Τ/Κ Κατωγής Π. Βιτωράτο, τον Πρόεδρο της Τ/Κ Σουλλάρων Σ. Μένεγο, τον Πρόεδρο της Τ/Κ Καμιναράτων Μ. Μαρούλη και τον Πρόεδρο της Τ/Κ Κουβαλάτων Γ. Νεραντζίνη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος τόνισε την μεγάλη ιστορία του Ιδρύματος που κάποιοι φιλάνθρωπο δημιούργησαν το 1914 για τους ηλικιωμένους και τα νήπια. Σήμερα, υποστήριξε, πρέπει ο καθένας από εμάς να γίνει ένας μικρός ευεργέτης και να συνεισφέρει με όποιες δυνάμεις διαθέτει στο Ίδρυμα. Επεσήμανε ότι θέτει τον Δήμο και τον εαυτό του στην διάθεση του Δ/Σ σε ότι του ζητηθεί και για ότι χρειαστεί. Τέλος απευθυνόμενος στους ηλικιωμένους μίλησε με λόγια καρδιάς λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εδώ που είμαι ήσασταν και εκεί που είστε θεού θέλοντος θα έρθω”!!!

Back To Top