skip to Main Content
An 82

«Γλίστρησε» το ροζ φύλλο από τους άνδρες του ΑΣΚ – Στο Ληξούρι για φιλικά Έφηβοι, Μίνι, Προμίνι

Δεν τα κατάφερε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, να συλλέξει ένα ακόμα ροζ φύλλο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η, κόντρα στον Αίολο Αγυιάς καθώς ηττήθηκε στο Αργοστόλι με σκορ 70-65.

Ένα κακό δίλεπτο όμως, (από το 36’ έως το 38’ του αγώνα) που έφερε και ένα σερί 14-0, ήταν δυστυχώς αρκετό ώστε να μετατρέψει το 58-51 υπέρ του ΑΣΚ, σε 58-65 υπέρ του Αίολου.

Πήγε στράφι, έτσι και η εξαιρετική εμφάνιση του Βαλλιανάτου, ο οποίος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση, πετυχαίνοντας πολύ κρίσιμα καλάθια και τελειώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους.

Πάντως, ο ΑΣΚ φαίνεται να «πλήρωσε» και την αγωνιστική απραξία του τις τελευταίες 15 μέρες, που προκλήθηκε με την απεργία στα πλοία και που είχε ως γεγονός να αναβληθεί το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ουσιαστικά ο ΑΣΚ, είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι από τα τέλη Νοεμβρίου, γεγονός που επηρέασε τον αγωνιστικό ρυθμό του.

Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ 65-70

Διαιτητές: Ελ Άνυ – Γιαννακόπουλος

Δεκάλεπτα : 16-13, 28-31, 50-51 , 65-70

ΑΣΚ: (Φ. Ροδόπουλος) : Χρηστάτος 3(1) , Βλασόπουλος , Πέτρου2, Μουίκης , Θεοδωράτος 4, Μπαχός 11 (3), Λιάκος 4, Γεμενετζής , Ακτύπης 13 , Καραπέτσας 5 (1 ) , Βαλλιανάτος 23.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ: ( Α. Παπαδημητρίου): Σακελλαρόπουλος 13 , Τζιούβελης 11(2) , Τσαρμπόπουλος 10 (2) , Στεφανίδης 3 (1) , Πλατής , Καποτάς 1, Γιαννόπουλος 3 (1) , Σκροπολίθας 17(1) Σουλιώτης 12 (2).

Στο Ληξούρι το Σάββατο οι Έφηβοι Μίνι και Προμίνι

Στο Ληξούρι βρέθηκαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, τα τμήματα υποδομής του ΑΣΚ. Οι Εφηβοι, τα Μίνι και τα Προμίνι, αναμετρήθηκαν σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΝΕΟΛ.

Προπονητές των τμημάτων του ΑΣΚ, ήταν ο Λεωνίδας Παπαδάτος, ο Πάνος Ματιάτος και ο Γιάννης Βουργίδης.

Ο ΑΣΚ ευχαριστεί την κοινοπραξία Ταξιάρχης για τις διευκολύνσεις που παρείχε στην μετακίνηση της ομάδας, αλλά και τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή με τους μικρούς αθλητές της ομάδας μας.

Στις 21 Δεκεμβρίου τα εξ αναβολής σε Εφηβικό και Παιδικό

Στις 21 και 23 Δεκεμβρίου ορίστηκαν οι αγώνες του Παιδικού και Εφηβικού που είχαν αναβληθεί εξαιτίας των απεργιών στα πλοία, όπως ανακοίνωσε η ΕΣΚΑΗ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 21 Δεκεμβρίου στο Αργοστόλι (10.30) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Εφηβικού τμήματος με την Αχαγιά, ενώ στις 12.30 η αναμέτρηση του Παιδικού με τον Κόροιβο.

Στις 23 Δεκεμβρίου το Παιδικό θα ταξιδέψει στον Πύργο για την εξ’ αναβολής αναμέτρησή του με τον Ηρακλή.

Back To Top