skip to Main Content
Gek51

Γλυκόπικρη γεύση αλλά και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η εμφάνιση του Μουϊκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στη Λάρισα

gek gek1 gek2 gek3 gek4 gek5 gek7gek6

gek8

 

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουλίου στο στάδιο Αλκαζάρ στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων (ηλικίες 16 και 17 χρόνων). Η συμμετοχή έσπασε κάθε ρεκόρ αφού η θεσσαλική πρωτεύουσα κατακλύστηκε με πάνω από 1.200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Στον προκριματικό του άλματος σε ύψος, το πρωί του Σαββάτου, ο Γεράσιμος Μουϊκης της Γ.Ε Κεφαλληνίας έδειξε ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, περνώντας άνετα με τη 2η προσπάθεια το 1.83 (7η καλύτερη επίδοση από τους μετέχοντες).

Το απόγευμα όμως ο τελικός αποδείχθηκε πολύ δυσκολότερος και ο Γεράσιμος έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα. Έμεινε στο 1.73 μακριά από τον καλό του εαυτό και αρκέστηκε στη 12η θέση.

Βεβαίως η συμμετοχή και μόνο σε έναν τελικό πανελληνίου πρωταθλήματος είναι σημαντική, όπως σημαντικά είναι και τα θετικά σχόλια των ομοσπονδιακών προπονητών για την προσπάθεια του. Να μην ξεχνάμε ότι ο Γεράσιμος είναι γεννημένος το 1998 και θα αγωνίζεται και του χρόνου στην κατηγορία παίδων.

Νικητής στο ύψος μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα αναδείχτηκε ο Θοδωρής Αλεξιάδης της Κηφισιάς με 1.99, 2ος ήταν ο Φράγκογλου από τις Σέρρες και 3ος ο Αντώνης Μέρλος του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχε άλλος ένας αθλητής της Γ.Ε.Κ, ο Νίκος Κονδάκης στα 200μ, όπου τερμάτισε 6ος στην 1η προκριματική σειρά και με χρόνο 24.40 έμεινε εκτός τελικού. Στο 200άρι έγιναν 6 προκριματικές σειρές αφού συμμετείχαν 41 αθλητές.

Την ερχόμενη εβδομάδα 4 αθλητές της Γ.Ε.Κ θα αγωνιστούν στο 100 στό πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο ΟΑΚΑ.

 

 

Back To Top