skip to Main Content
AN 68

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΣΑΜΟΥΡΗΣ: ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ “ΚΑΡΕΚΛΑ”

Σε πλήρη απελπισία βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Σπύρος Σαμούρης καθώς αναπολεί τα χρόνια εκείνα που ήταν Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και παρίστανε τον “σερίφη” της πόλης. Δυστυχώς όμως γι’αυτόν ο κόσμος της Κεφαλονιάς γύρισε σελίδα και τον έχει κατατάξει στα πρόσωπα του παρελθόντος και στα πρόσωπα που έχουν τεθεί στο χρονοντούλαπο της τοπικής ιστορίας.

Όσον αφορά στο σημερινό “δώστε μου λίγο σημασία” άρθρο έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

  1. Οι παραλίες του νησιού όλο το καλοκαίρι λειτούργησαν κανονικά ενώ ουδεμία δημοπρασία του Δήμου για παραλία ακυρώθηκε, όπως περίμενε η αντιπολίτευση. Μόνο στην παραλία που εκμεταλλευόταν μέχρι πρότινος συγγενικό πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Τζωρτζάτου υπήρξε καθυστέρηση ως προς το ανάδοχο λόγω των γνωστών ενστάσεων του επιχειρηματία Τζωρτζάτου, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν, απέτυχαν και πλέον και εκεί υπάρχει κανονικά ανάδοχος. Άρα και συνολικά ουδέν πρόβλημα υπήρξε στις παραλίες π.χ στην Άβυθο, στον Αη Χέλη, στα Γραδάκια, στον Ελειό, εκτός αν ο κ. Σαμούρης το καλοκαίρι είχε πάει διακοπές σε άλλο νησί, ενώ στην πρώην “καντίνα Τζωρτζάτου” που όντως υπήρξε εμπλοκή και πάλι η Δημοτική Αρχή δικαιώθηκε πλήρως αφού οι “κραυγές” Τζωρτζάτου δεν έγιναν δεκτές από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας.
  2. Όσον αφορά στο “ξενοδοχείο Τυπάλδου” αυτό σχετίζεται ως γνωστόν αποκλειστικά με τον πρώην Δήμο Παλικής και ελεγχόμενος είναι ο επικεφαλής της παράταξης Σαμούρη, ο Βασίλης Ρουχωτάς. Η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να διαχύσει τις ευθύνες και στο Δήμο Κεφαλλονιάς, ο οποίος ήταν απλά το θύμα της απόκρυψης του συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου από τους αρμοδίους του πρώην Δήμου Παλικής, απέτυχε πλήρως και αποτελεί απλά μία γελοία προπαγάνδα που δεν πείθει κανένα.
  3. Το έργο του εργοστασίου της επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι προχωράει κανονικότατα και ουδείς κίνδυνος υπάρχει. Το γεγονός ότι έγινε δεκτή μία ένσταση για τους όρους της διακήρυξης, κάτι που είναι σύνηθες, απλά δημιουργεί μία μικρή καθυστέρηση δύο περίπου μηνών, ώστε να βγει η νέα διακήρυξη. Κάτι που είναι μία γραφειοκρατική λεπτομέρεια και τίποτε παραπάνω.

Επομένως καλό θα είναι ο Σπύρος Σαμούρης να συνηθίσει την ιδέα πως θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη στα έδρανα της αντιπολίτευσης και αυτό πάλι μόνο αν τον λυπηθεί ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και τον “μαζέψει” στην παράταξή του, καθώς η παράταξη Ρουχωτά-Σαμούρη μετά και το σκάνδαλο του “ξενοδοχείου Τυπάλδου” έχει τελειώσει πολιτικά

Back To Top