skip to Main Content
Anousakis1

ΔΕΥΑΚ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)

Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς                                           Αργοστόλι, 30 Οκτωβρίου 2015
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ‐ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ                              Αρ. Πρωτ.: 4004
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ 70, 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
ΤΗΛ.: 26710‐23064
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ
«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ € 20.221,00 (πλέον Φ.Π.Α.)
Η Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς, βάσει της υπ’ αριθ. 73/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου προκηρύσσει δημόσιο πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά ομάδα, μεταξύ των προσφορών που ικανοποιούν τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης Μ9/2015 με τίτλο: «Προμήθεια Υλικών Ύδρευσης», προϋπολογισμού € 20.221,00 (πλέον ΦΠΑ).
Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς στο Αργοστόλι και στην οδό Λιθοστρώτου 70.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί σχετικοί με το αντικείμενο του διαγωνισμού, καθώς και ενώσεις και κοινοπραξίες προμηθευτών των παραπάνω ειδών.
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε 2% επί του προϋπολογισμού της προμήθειας (με ΦΠΑ) δηλαδή 497,44 € υπέρ της Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς και βεβαιώνεται με την κατάθεση εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λήψης των τευχών του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τα κεντρικά γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής των εντύπων του διαγωνισμού, οι υποψήφιοι ανάδοχοι έχουν πλήρη ευθύνη για την έγκαιρη παραλαβή τους.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς
Ανουσάκης Νικόλαος

Back To Top