skip to Main Content
– .     Kefalonia  Greece 1

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

  Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς, (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), με περηφάνια ανακοινώνει τη δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας της.

Το νέο αυτό εγχείρημα έχει ως σκοπό να προάγει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παράδοση και τις τέχνες, καθώς  και να δώσει στο κοινό ένα εύχρηστο εργαλείο για την καλύτερη ενημέρωσή του.

Η ιστοσελίδα αυτή ενσωματώνει και παρουσιάζει τα τελευταία πολιτιστικά δρώμενα και εξελίξεις του νησιού, επιδιώκοντας τόσο την άμεση και ορθή ενημέρωση του κόσμου για τις εκδηλώσεις της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., όσο και την ταυτόχρονη προβολή και προώθηση του νησιού και του πολιτισμού μας.

Για τη δημιουργία της ιστοσελίδας, χρησιμοποιήθηκαν οι νεότερες τεχνολογίες σχεδιασμού διαδικτύου (Web Design), ενώ ταυτόχρονα δημιουργήθηκαν και Social Media για την προώθηση των εκδηλώσεων, καθώς και εφαρμογή για κινητά για την άμεση ενημέρωση του κόσμου.

Το εγχείρημα αυτό, έφτασε στην τελική μορφή του, ύστερα από πολλούς μήνες σχεδιασμού και συνεργασίας, ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., κ. Άγγελο Δ. Κωνσταντάκη, τα μέλη και το προσωπικό της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. καθώς και της εταιρείας που ανέλαβε το σχεδιασμό, LifeThink.

To link της νέας ιστοσελίδας είναι το ακόλουθο: http://kedike.gr/, ενώ η νέα σελίδα της στο Facebook είναι: https://goo.gl/USP3eV

Καλούμε το κοινό της Κεφαλονιάς να το αγκαλιάσει και να προωθήσει την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς μέσα από τα Social Media και το διαδίκτυο, έτσι ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε το αθλητικό δυναμικό  και τον πολιτιστικό πλούτο του νησιού μας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

  Άγγελος  Δ. Κωνσταντάκης

Back To Top