skip to Main Content
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΔΗΜΟΣ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Προχωράει ο Δήμος την διαδικασία τοποθέτησης αυτόματου πωλητή νερού στο μπαστούνι καθώς η δημοπρασία θα γίνει στις 8 Ιουνίου σύμφωνα με την κάτωθι διακήρυξη:

 

ΑΔΑ: 7Δ8ΧΩΕ5-Λ0Θ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ                                                                                         Αριθ. πρωτ.  17164 /27-05-2016

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

                                                         ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την τοποθέτηση αυτόματου πωλητή εμφιαλωμένου μεταλλικού νερού των 500ml στον χώρο υποδοχής επισκεπτών κρουαζιέρας.

 

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης διενεργεί,  Δημόσιο Προφορικό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό για την εκμίσθωση χώρου 3 τ.μ. εντός του λειτουργικού χώρου του κτηρίου υποδοχής επισκεπτών κρουαζιέρας στο «Μπαστούνι» Αργοστολίου για την τοποθέτηση Αυτόματου Πωλητή Εμφιαλωμένου Μεταλλικού Νερού των 500ml. Η Διάρκεια της σύμβασης θα είναι για τρία (3) έτη από την υπογραφή της σύμβασης .

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού στις 8 Ιουνίου 2016 ημέρα  Τετάρτη στο Δημοτικό Θέατρο  Αργοστολίου  ΚΕΦΑΛΟΣ. Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται ενώπιον της Επιτροπής Διεξαγωγής Δημοπρασιών από ώρα  10: 00 π.μ έως  11:00  π. μ και η υποβολή των προσφορών θα ξεκινήσει στις  11:00 π. μ.

Η  επαναληπτική δημοπρασία γνωστοποιείται με περιληπτική διακήρυξη του Δημάρχου και αναφέρεται στους όρους της πρώτης διακήρυξης και δημοσιεύεται πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν τη διενέργειά της(άρθρο 3 της διακήρυξης).

Ο μισθωτής έχει υποχρέωση να διαθέτει προς πώληση αυστηρώς και μόνον το  παρακάτω είδος στην συμπεφωνημένη τιμή ανά μονάδα προϊόντος, και κατά τις ισχύουσες αγορανομικές διατάξεις και υγειονομικές διατάξεις:

 

Είδος Περιγραφή Τιμή Λιανικής Πώλησης
Εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό – (Υποχρεωτικά) 0,50 lt, (500 ml) 0,50 €

 

Ως ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς, ορίζονται τα 0,10 ευρώ (10 λεπτά) ανά μονάδα προϊόντος που πωλείται από τον αυτόματο πωλητή ήτοι ανά φιάλης των 500 ml εμφιαλωμένου μεταλλικού νερού.  Σε περίπτωση που το όριο της πρώτης πλειοδοσίας δεν επιτεύχθη αυτό τροποποιείται στη δεύτερη πλειοδοσία (νέα συνεδρία) σε 0,09 ευρώ (9 λεπτά).

Η εγγύηση συμμετοχής ανέρχεται σε ποσό  ίσο προς 300,00 € σε γραμμάτιο κατάθεσης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την διακήρυξη για την σύνταξη και την υποβολή της προσφοράς τους, όλες τις εργάσιμες ημέρες μέχρι και την προηγούμενη του Διαγωνισμού, και κατά τις ώρες 10.00 μέχρι 14.00 από την Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλλονιάς, Πλ. Βαλλιάνου, τηλέφωνο 26713 60156, είτε να λάβουν γνώση αυτής από το site του Δήμου www.kefallonia.gov.gr  – Δήμος –Διακηρύξεις/Διαγωνισμοί.

Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο.

Αργοστόλι 27/05/2016

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

 

 

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Back To Top