skip to Main Content
An 184

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ!

Από ότι φαίνεται ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και η παράταξή του τα πάνε καλύτερα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής από ότι στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης και το γράφουμε αυτό διότι τελικά οι περίφημοι 8 Τούρκοι αξιωματικοί, για τους οποίους ο συνδυασμός του Θεόφιλου Μιχαλάτου είχε εκδόσει ανακοίνωση ώστε να μην εκδοθούν στην Τουρκία, δικαιώθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη και γλύτωσαν κατά κυριολεξία «από τα νύχια» του Ερντογάν.

Άρα λοιπόν ο Θεόφιλος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έπιασε σωστά το σφυγμό του θέματος αυτού το οποίο σχετίζεται με την γεωστρατηγική και τις διεθνείς σχέσεις πλην όμως δεν μπορεί να χειριστεί το ίδιο εύκολα  και τα ζητήματα της Κεφαλονιάς, όπου η παράταξή του έχει μία ροπή στον λαϊκισμό και στην μικροπολιτική.

Μήπως λοιπόν θα ήταν καλύτερα να ασχοληθεί με την γενική πολιτική π.χ. Κατεβαίνοντας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο άλλωστε στηρίζει διακριτικά, και δεδομένου ότι η Αφροδίτη «δεν τραβάει» παρά να κάθεται να «βγάζει τα μάτια του» στο Δημοτικό Συμβούλιο; Εμείς μία ιδέα ρίχνουμε από εκεί και πέρα οι ενδιαφερόμενοι ας το σκεφτούν.

Back To Top