skip to Main Content
DION

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ- “ΚΟΛΑΦΟΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΜΙΧΑΛΑΤΟ-ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ “ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ” ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ-Δ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ: “Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ”

Νέο “πατρατράκ” σήμερα για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο καθώς το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών ακύρωσε τις “σταλινικού τύπου” διαγραφές που είχε κάνει πρόσφατα στο Επιμελητήριο. Πρόκειται για μία απόφαση- “κόλαφο” για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και ένα ηχηρό “χαστούκι” στην ήδη καταρρέουσα πολιτική του πορεία. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μετά την σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου μένει έκθετος και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ζητήσουν την παραίτησή του από την Προεδρεία του κορυφαίου θεσμού των επαγγελματιών του νομού μας.

Για το θέμα αυτό έκανε σήμερα δήλωση ο εις εκ των “διαγραφέντων” και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δ. Λυκούδης. Το πλήρες κείμενο της δήλωσής του έχει ως ακολούθως:

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΥΚΟΥΔΗ: Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ

Με δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα ακυρώνεται η απόφαση διαγραφής μου αλλά και των συναδέλφων μου από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η σημερινή απόφαση είναι ένα ισχυρό ράπισμα σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να χειρίζονται τα όργανα της Δημοκρατίας και τους θεσμούς κατά το δοκούν.

Όπως είναι σε όλους γνωστό, με απόφασή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θ. Μιχαλάτος, αυθαίρετα διέγραψε από το Επιμελητήριο τους Δ. Λυκούδη, Γ. Μαρκάτο, Α. Γαλάτη και Θ. Λεγάτο.

Από σήμερα με απόφαση της Δικαιοσύνης οι ανωτέρω αποτελούν ξανά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου ενώ ο Θ. Μιχαλάτος μένει έκθετος απέναντι στην Δικαιοσύνη και απέναντι στην τοπική κοινωνία για τα πεπραγμένα του.

Back To Top