skip to Main Content
Lik10

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΒΟΥΤΟ: “ΑΚΡΩΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ-ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ & ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ”

Ως άκρως εξωθεσμική, αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική ήταν η συνάντηση της βουλευτού στο Ληξούρι με ομάδα αντιπολιτευόμενων συμβούλων δήλωσε μιλώντας στον Σάκη Βούτο και στο Ιόνιαν Γκάλαξι ο Αντιδήμαρχος Έργων Διονύσης Λυκούδης και πρόσθεσε: Εμείς έχουμε εδώ και καιρό προτείνει την συγκρότηση ενιαίου μετώπου διεκδίκησης προς όφελος των νησιών μας και η απάντηση στο προσκλητήριο αυτό ήταν η άρνηση αυτής της προοπτικής με μία εξωθεσμική συνάντηση ανθρώπων που όλη μέρα σκέφτονται πως θα πλήξουν τον Παρίση σε υπόγεια του Ληξουριού.

Σε ότι αφορά στην επικείμενη επίσκεψη του νέου Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Σπίρτζη ο Δ. Λυκούδης τόνισε ότι είναι γελοίο δύο μήνες μετά τις εκλογές ο νέος Υπουργός να μην έχει πάρει ακόμη αρμοδιότητες και αυτή είναι η απάντησε σε όλους όσοι εγκαλούν την δημοτική αρχή για καθυστερήσεις στα έργα. Για μία ακόμη φορά καυτηρίασε την στάση της βουλευτού που λίγο πριν είχε πει ότι ο νέος Υπουργός θα μιλήσει με φορείς λέγοντας ότι η κυβέρνηση οφείλει να συνεργαστεί με τον Δήμο και όχι με φορείς και “κυνηγετικούς συλλόγους”.

Τόνισε δε ότι σήμερα συγκαλείται η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών) προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Σε ότι αφορά στην πρόσφατη ανακοίνωση Μιχαλάτου για την ποσόστωση των γυναικών ότι όλες οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής είναι σύννομες και όλες οι προσφυγές απορρίφθηκαν και ότι αν ήθελε ο κ. Μιχαλάτος θα μπορούσε να προτείνει την γυναίκα του από την πλευρά της αντιπολίτευσης όταν του δόθηκε η ευκαιρία.

Back To Top