skip to Main Content
Aphotography

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος από φωτογράφους – εκπροσώπους φωτογραφικών ομάδων για συμμετοχή σε δράσεις του Τοπικού Προγράμματος LEADER ΠΑΑ της Συνεταιριστικής Αυτοδιοικητικής Ζακύνθου Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. (Σ.Α.Ζ.Α.Ε.)

Η Συνεταιριστική Αυτοδιοικητική Ζακύνθου Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. (Σ.Α.Ζ.Α.Ε.), στο πλαίσιο  της διατοπικής συνεργασίας «Νήσων Περίπλους» στην οποία συμμετέχει ως  εταίρος,  καλεί ενδιαφερόμενους φωτογράφους – εκπροσώπους φωτογραφικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά,  να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να συμμετέχουν  στο  φωτογραφικό workshop – συνάντηση δικτύωσης, με τίτλο “Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του πολιτισμού των νησιωτικών περιοχών .”

Το φωτογραφικό workshop, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2014, με εκπροσώπους φωτογραφικών ομάδων από όλα τα νησιά της Ελλάδας.

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των φωτογράφων είναι δωρεάν και θα καλυφθούν από το πρόγραμμα.

Για την επιλογή τριών (3) εκπροσώπων φωτογραφικών ομάδων, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από μία σύντομη περιγραφή της φωτογραφικής ομάδας (έδρα, μέλη, δραστηριότητες, ιστορικό, κλπ) , στα γραφεία της  Συνεταιριστικής Αυτοδιοικητικής Ζακύνθου Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. (Σ.Α.Ζ.Α.Ε..), στην Πλ. Μαχαιράδου  στον 1ο όροφο ή  στο                           e-mail: sazae@otenet.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26950 43931 ή να επισκεφτείτε το site της Σ.Α.Ζ. www.saz.gr, απ΄ όπου θα κατεβάσετε και την αίτηση ενδιαφέροντος.

 

                                       Με εκτίμηση,

 

Για την ΟΤΔ Σ.Α.Ζ Αναπτυξιακή

Α.Ε. ΟΤΑ

 

 

 

                                  ΚΟΥΤΣΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

                                       ΓΕΝ. Δ/ΝΤΗΣ

 
 
  
 

 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, ώρα 12.00  π.μ

Υπεύθυνη Έργου

Ντένια Βυθούλκα

Email: denia.dmo@gmail.com

Τηλ: 2695043931 (εσωτ. 104)

 

 

 

 

Back To Top