skip to Main Content
Foureira1

Ελένη Φουρέιρα: Μιλάει για τον έρωτά της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη και τις στιγμές που κινδύνευσαν από τους paparazzi!

Εδώ και λίγους μήνες ζει την πιο όμορφη περίοδο στην ζωή της. Οι χειμερινές και οι θερινές live εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα της χάρισαν στιγμές αποθέωσης από το κοινό της. Παράλληλα η ίδια ετοιμάζεται να κατακτήσει και την σκηνή των MAD VMA 2015 καθώς θα βρεθεί ξανά στα βραβεία με δύο υποψηφιότητες, Best Female Modern Artist και Best Dance Video για το κομμάτι «Party sleep repeat».

Και το καλύτερο από όλα είναι πως η τραγουδίστρια έχει τους καλούς της φίλους πάντα κοντά της για να μοιραστεί την χαρά της επιτυχίας, κι ακόμα πιο κοντά της τον Σπυράγγελο Λυκούδη. Με τον σύντροφό της είναι full in love και συγκατοικούν εδώ και λίγο καιρό στα νότια προάστια. Για εκείνον και την αρχή της σχέσης τους μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό People.

Πώς ένιωθε την εποχή που ο έρωτάς τους έγινε αντικείμενο “κυνηγιού” από τους paparazzi;  “Έλα, μωρέ, που με κυνηγούσαν. Ήταν επί κάποιους μήνες κάτω από το σπίτι μου και σχεδόν δεν μπορούσα να βγω! Ήταν κουραστικό. Και ξέρεις γιατί δεν το ήθελα καθόλου όλο αυτό; Γιατί κάθε πρωί βγαίνω βόλτα με το σκυλί μου, τη Μαϊμού, και έχω τα χάλια μου. Βγαίνω όπως να ’ναι, με την τσίμπλα στο μάτι. Ε, δεν είναι ωραίο να με βγάζουν έτσι φωτογραφίες” λέει η ίδια.

“Πέρα από την πλάκα, είναι λίγο παραβίαση κάποιες φορές όλο αυτό, όχι τόσο για μένα, αλλά για τον άνθρωπο που έχω στη ζωή μου. Έναν άνθρωπο που δεν έχει καμιά σχέση με όλο αυτό, ούτε θέλει να έχει. Αλλά με αγαπάει κι έτσι δεν τον ενοχλεί σε επίπεδο που να μας κάνει κακό. Υπήρξαν βέβαια στιγμές που ήταν πολύ καταπιεστικό, όπως όταν καταλήξαμε να κάνουμε τους Fast and Furious στο δρόμο, με έναν παπαράτσο να μας ακολουθεί από πίσω… Μάλλον ήθελε να μας σκοτώσει, δεν εξηγείται αλλιώς, μας κυνηγούσε σε όλη τη Γλυφάδα” συνεχίζει η Ελένη Φουρέιρα.

Η ίδια έχει μάθει να κρατά τις προσωπικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάνω στην σκηνή όμως καταφέρνει να στρέψει όλους τους προβολείς προς εκείνη. Κι αυτό είναι ένα χάρισμα που είχε από μικρή: “Μου άρεσε η μουσική, μου άρεσε να χορεύω, μου άρεσε η υποκριτική, το σινεμά, το θέατρο, τα μιούζικαλ, οτιδήποτε είχε να κάνει με το performing σε ένα stage. Όταν ανέβαινα στη σκηνή, είχα θράσος, με την καλή έννοια. Δεν είχα καμία ανασφάλεια. Το θράσος δεν σημαίνει απαραίτητα να είσαι σέξι, το σέξι βγαίνει από μόνο. Γιατί, όταν το προσπαθείς, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και λίγο πρόστυχο. Εγώ ήμουν θρασύς, με την έννοια πως δεν είχα κόμπλεξ, δεν ντρεπόμουν. Έτσι, κατάλαβα πως αυτό είναι για μένα. Θυμάμαι πως, όταν ανέβηκα πρώτη φορά στη σκηνή των Mad Awards, το 2010, με τον Chica Bomb και έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Dan Balan, δεν ντρεπόμουν, δεν φοβόμουν. Δεν έλεγα “Θεέ μου, τώρα τι θα γίνει!”. Ήταν όνειρο της ζωής μου να πάω στα Mad VMA και είπα “τώρα που ήρθα εδώ, τώρα θα δείτε””.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

http://www.tlife.gr/

Back To Top