skip to Main Content
Turk21

Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα

turk turk1 turk2

Με ιδιαίτερη τιμή, σήμερα Τρίτη 12 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα κ.KerimUras.

Oκ.Πρέσβης βρίσκεται στην Κεφαλονιά, φιλοξενούμενος του γνωστού Επιχειρηματία κ.Γιάννη Τρίκαρδου, ο οποίος και συνόδευσε τον κ.Urasστο Δημαρχείο.

Στη σεμνή Τελετή Υποδοχής, ο κ.Παρίσης προσέφερε συμβολικά στον κ.Urasτην Τιμητική Πλακέτα του Δήμου και ευχαρίστησε τόσο τον κ.Πρέσβη για την τιμητική για το Νησί επίσκεψή του, όσο και τον κ.Τρίκαρδο για την ευγένειά του να συνοδέψει τον κ.Urasστο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση παρευρέθη και ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ενημέρωσε τον κ.Πρέσβη για το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη των τουριστικών δεσμών της Κεφαλονιάς με την Τουρκία, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη συνεργασία με την TurkishAirlinesκαι την προγραμματισμένη παρουσίαση του Νησιού στην επερχόμενη διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης παρούσα ήταν και η κ.MillenaMessaris, η οποία έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και θα συμμετάσχει στη δημιουργία  Πολιτιστικού  πυρήνα μεταξύ Κεφαλονιάς και Τουρκίας.

Τέλος, ο κ.Πρέσβης ευχαριστώντας τον κ.Παρίση για τη θερμή υποδοχή, επισημαίνοντας τις εκπληκτικές φυσικές ομορφιές του Νησιού, υπογράμμισε ότι υπάρχουν όλες οι δυνατότητες ώστε η Κεφαλονιά να  αποτελέσει ιδανικό τόπο επίσκεψης για τους κατοίκους της Τουρκίας, που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Back To Top