skip to Main Content
An 47

ΕΣΚΑ-Η: Άνετα οι Παίδες, στις λεπτομέρειες λύγισαν οι Εφηβοι του ΑΣΚ

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των αγώνων των τμημάτων υποδομής του ΑΣΚ, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.

Πιο αναλυτικά οι Παίδες του ΑΣΚ επικράτησαν άνετα στο Ληξούρι του ΝΕΟΛ με 84-61, ενώ στις λεπτομέρειες ηττήθηκαν οι Έφηβοι στον Πύργο από τον Ηρακλή με 44-43.

Παρακάτω αναλυτικά οι αγώνες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ-Η

Με προεξέχοντες τους Τραυλό και Γιαννάτο και την συγκινητική προσπάθεια όλων των υπολοίπων παιδιών του Μανώλη Δούλια και παρά τις απουσίες πολλών παικτών, μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτούς και τον κόουτς σε έναν αγώνα ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που έκρινε το τελικό 44-43, υπέρ της ομάδας του Ηρακλή Πύργου.

Η προσπάθεια των παιδιών του Εφηβικού συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο εντός έδρας με τον Ολυμπιονίκη στην Αρχαία Ολυμπία.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΣΚ 44-43

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρπάνος – Πλέγας

ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Γασπαράτος 1, Γιαννάτος 14 (2), Κουτροκόης, Αλεξανδράτος 4, Δημάτος, Βαλλιανάτος, Παυλάτος, Χριστοφοράτος 2, Τραυλός 22.

Προπονητής: Μανώλης Δούλιας

Έφορος: Γιώργος Γιαννάτος

Στατιστική κάλυψη: Μέμος Δούλιας

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΣΚΑ-Η

Στο 4ο παιχνίδι τους, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η, για την περίοδο 2017-18 και για την 1η φάση – 3ο Όμιλο, οι Παίδες του Α.Σ.Κ. κέρδισαν με 84-61 την αντίστοιχη του Ν.Ε.Ο.Λ. στο κλειστό γήπεδο Ληξουρίου.

Η ομάδα του Α.Σ.Κ. ξεκίνησε άσχημα στην αρχή του παιχνιδιού και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πολλή καλή ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ., αλλά μετά βρήκε τον καλό εαυτό της, έπαιξε πολύ καλύτερα κι έτσι κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Ληξούρι.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τοπικό ντέρμπυ με αντίπαλο τον Κ.Α.Ο. στο κλειστό του Αργοστολίου.

Ν.Ε.Ο.Λ. – ΑΣΚ 61-84

Περίοδοι 18-6, 30-36, 46-58, 61-84

ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Ρουχωτάς 11π (1τρ.), Κουράκος 11π (1τρ.), Βουργίδης Βασ., Βουργίδης Διον. 6π, Αναγνωστάκης 2π, Πολλάτος, Καββαδίας 16π (3τρ),Γκαβός 17π (2 τρ.), Βαλλιανάτος 3π (1τρ.), Ρουμπάτης, Μανίκας 18π (3τρ.), Χριστοφοράτος.

Προπονητής: Πάνος Ματιάτος

Έφορος : Γιώργος Κουράκος

Back To Top