skip to Main Content
An

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς

Κατά τη συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στη

Διεθνή Εμπορική Έκθεση «ΜΑΙΜΑRΚΤ» 2015 στο Mannheim στο Βερολίνο της Γερμανίας ,η οποία διεξήχθη από 25 Απριλίου-5 Μαϊου 2015 , στα πλαίσια συνεργασίας του Δήμου με την περιφέρεια Rhein-Neckar-Kreis (RNF) ,η οποία προσέφερε δωρεάν περίπτερο και υποστήριξη στην προσπάθεια προβολής του νησιού μας ,

πραγματοποιήθηκε κλήρωση, η οποία είχε ως έπαθλο τη δωρεάν διαμονή για δύο άτομα για μία εβδομάδα στο νησί της Κεφαλλονιάς.

Νικήτριες οι κυρίες ELKE FEIGE και ΗΕΙΝ PETRA-MARIA, oι οποίες προσήλθαν στο νησί μας στις 27 Αυγούστου και αναχώρησαν στις 3 Σεπτεμβρίου 2016.

Στο αεροδρόμιο τις υποδέχτηκε υπάλληλος της υπηρεσίας  Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κεφαλλονιάς και  οδηγήθηκαν στο Mediterannee Hotel με transfer, το οποίο

πραγματοποιήθηκε από το katsouris Travel.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού συμμετέχοντας σε ολοήμερη εκδρομή ,η οποία προσφέρθηκε από το Katsouris Travel.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους:

1.Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, για την παροχή δωρεάν διαμονής στις φιλοξενούμενες μας.

2.Το ξενοδοχείο Mediterranee και συγκεκριμένα το διευθυντή του ξενοδοχείου κύριο Παντούλια Θεόδωρο καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου για τη φιλοξενία και την παροχή υπηρεσιών.

Και τέλος το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Katsouris Travel για τη δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και την περιήγηση των επισκεπτριών μας στο νησί της Κεφαλονιάς.

Ευάγγελος Κεκάτος

Α/Δήμαρχος Τουρισμού

 

 

Back To Top