skip to Main Content
An

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΙΚ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΕΡΓΑΤΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες οι οποίοι/ες με οποιονδήποτε τρόπο συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα που η Αγγελική έδωσε με την επάρατο νόσο πλέον των 9 ετών για να κερδίσει την ζωή.

Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες , Κληρικούς και Λαικούς οι οποίοι/ες παρευρέθησαν στον τελευταίο αποχαιρετισμό, καθώς επίσης τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση, τους Τοπικούς Φορείς, τον Εντυπο και Ηλεκτρονικό Τοπικό Τύπο, την μπάντα του Δήμου Κεφαλονιάς και τον Μαέστρο κ. Βασίλη Περλικίδη και γενικά όλους όσους εκδήλωσαν με οποιονδήποτε τρόπο την συμπαράσταση τους στο βαρύ Πένθος μας.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε:

Το ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, ιδιαιτέρως την θεράποντα ιατρό της όλα αυτά τα χρόνια κα ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δ. ΡΑΖΗ διευθύντρια της Γ΄παθολογικής-Ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ με την ομάδα της.

Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου , ιδιαιτέρως τον ιατρό κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΑΤΟ διευθυντή της μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Αργοστολίου που στάθηκε κοντά μας μέχρι και την τελευταία της στιγμή και βοήθησε σε όλους τους τομείς την Αγγελική να φύγει ήρεμα χωρίς επώδυνες στιγμές για το μεγάλο της ταξίδι.

Τον Δικηγορικό Σύλλογο Αργοστολίου.

Τους εργοδότες μου κκ. “Atlantic Bulk Carriers Management Ltd”  για την ουσιαστική συμπαράσταση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Την εταιρεία “Kefalonianlines” για την προσφορά τους στις συχνές μετακινήσεις μας στην Αθήνα.

 

 

Με ευγνωμοσύνη

Η οικογένεια  Διονύση Βεργάτου

 

Back To Top