skip to Main Content
Kek3

Η Δεξίωση της Πρεσβείας της Ταϋλάνδης στο “Grande Bretagne”, με την συμμετοχή και του Δήμου Κεφαλονιάς.

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Εθνική Ημέρα της Ταϋλάνδης και η 88η επέτειο Γενεθλίων του Βασιλέως της Χώρας τους, Μεγαλειότατου  Bhumibol Adulyadej, στις Αίθουσες Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “Grande Bretagne” στο Σύνταγμα.

Τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος μετέφερε στον Αξιότιμο Πρέσβη κ.Goompol Manaschuang, Πρόσκληση του κ.Παρίση, όπως επισκεφθεί το Νησί της Κεφαλονιάς.

Την Δεξίωση, τίμησαν με την παρουσία τους Πολιτικοί και Πολιτειακοί Παράγοντες της Χώρας μας , Ανώτεροι Διπλωματικοί εκπρόσωποι Πρεσβευτικών Αποστολών και Προσωπικότητες του Επιχειρηματικού κόσμου.

Τους στενούς ιστορικούς δεσμούς, που ενώνουν την Κεφαλονιά με την Ταϋλάνδη, μέσω του  Α/Βασιλέως του Σιάμ, Κωνσταντίνου Γεράκη, τίμησε στην Δεξίωση,  η απόγονος της ιστορικής Οικογένειας, κ.Μέμη Γεράκη, η οποία έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το Πρεσβευτικό ζεύγος.

Ξεχωριστή παρουσία στην Εκδήλωση είχε και η διάσημη Καλλιτέχνης κ.Αδα Σιμάτου.

Τέλος ο κ.Πρέσβης ευχαρίστησε τον κ.Κεκάτο για την Θεσμική εκπροσώπηση του Δήμου Κεφαλονιάς στην εορταστική Εκδήλωση και υποσχέθηκε σύντομα να επισκεφθεί για δεύτερη φορά το Νησί.

 

 

Back To Top