skip to Main Content
Kekatos24

Η Κεφαλονιά συμμετέχει στη 2η Σύνοδο «Ωραιότερων Οικισμών της Μεσογείου»

Με πρόσκληση του Δημάρχου της Comune di Cisternino κ.Donato Baccaro και ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών (Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών – Διεύθυνση Οικονομικής και Αναπτυξιακής Πολιτικής Τ.Α. – Τμήμα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων), ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει στη 2η Σύνοδο «Ωραιότερων Οικισμών της Μεσογείου» , που θα αναπτυχθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου 2014 στο Cisternino, Απουλία, Ιταλία.

Το Δήμο θα εκπροσωπήσει ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος , ο οποίος και θα παρουσιάσει τους Παραδοσιακούς Οικισμούς της Κεφαλονιάς  στις Εργασίες της Συνόδου.

Παράλληλα θα υπάρξει και Φωτογραφική Έκθεση, που θα αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές και τους παραδοσιακούς τόπους του Νησιού, με σκοπό την ένταξη και της Κεφαλονιάς στο συγκεκριμένο  Μεσογειακό Δίκτυο.

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση της τουριστικής, πολιτιστικής και οικονομικής διασύνδεσης περιοχών της Μεσογείου, που τις συνδέουν μεταξύ των άλλων και οι Παραδοσιακοί Οικισμοί.

 Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

To  Mr  EVANGELOS KEKATOS

VICE-MAYOR OF KEFALONIA ISLAND

ARGOSTOLI

KEFALONIA

20100

 

Dear Sir,

you are kindly invited to participate in the Second International Conference of  “The Most Beautiful Villages of the Mediterranean” which will be held in Cisternino, Apulia, Italy, on 16,17,and 18 October 2014.

Thank you in advance for your participation. Looking forward to meeting you in Cisternino, please accept my best regards.

 

Donato Baccaro

Mayor

Cisternino

Puglia

Italy

 

Back To Top