skip to Main Content
Kek2

Η Κεφαλονιά τιμά τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

Τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κ. Μιχαήλ Βλασταράκο, τον Α/Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, κ.Σοφία Ζαφειράτου, τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ.Μαρία Κομποθέκρα και κ.Φώτη Αυγουστάτο και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ.Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Α/Δήμαρχος Υγείας κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Στην σύντομη Σύσκεψη, που έλαβε μέρος, συζητήθηκαν τα υγειονομικά  θέματα προτεραιότητας,  για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των Νοσοκομειακών Μονάδων και Κέντρων Υγείας του Νησιού.

Ο κ.Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στον Πρόεδρο κ.Βλασταράκο, ως συμβολική ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς σύσσωμη την Ιατρική και ευρύτερα Υγειονομική Οικογένεια του Νησιού, που σε δύσκολες συνθήκες και υποστελεχωμένες Μονάδες προσφέρουν πάντοτε πρόθυμα εξαιρετικά σημαντικό έργο.

Ο κ.Βλασταράκος ευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή και για την Τιμητική Πλακέτα και υποσχέθηκε να μεταφέρει στον Υπουργό της Υγείας όλα τα προβλήματα που εντόπισε μέσα από την συνεργασία του με την κ.Ζαφειράτου , όπως επίσης και τις προτάσεις και εκτιμήσεις του για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Τέλος ο κ.Κεκάτος επεσήμανε την πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής προς το Υπουργείο Υγείας, για την ενίσχυση των δύο Νοσοκομείων του Νησιού,  των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων , σε Επιστημονικό και Παραϊατρικό προσωπικό

Back To Top