skip to Main Content
An2

Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ -ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΕΚΑΤΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Με την μεγάλη συμμετοχή των κορυφαίων Παραγόντων και Στελεχών της Παγκόσμιας Βιομηχανίας του Τουρισμού Κρουαζιέρας συνεχίζονται οι εργασίες της Seatrade στο Fort Lauderdale – Miami των Η.Π.Α..
Παράλληλες Συνεδριακές δραστηριότητες ενισχύουν την Εκδήλωση με θεματολογίες, που αφορούν τόσο την ανάπτυξή της Κρουαζιέρας, όσο και την λειτουργικά αποτελεσματική διαχείριση της στους κατά τόπους προορισμούς.
Με την διαρκή παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κ.Έλενας Κουντουρά και των Συνεργατών της , το Εκθεσιακό Περίπτερο του Ε.Ο.Τ., υπό την οργανωτική ευθύνη της Διευθύντριας Ε.Ο.Τ. στις Η.Π.Α. και Καναδά κ.Γκρέτα Καματερού, συγκέντρωσε πλήθος Προσωπικοτήτων και συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση των Ελληνικών Προορισμών.
Στα πλαίσια αυτά ο Α/Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Ευάγγελος Κεκάτος είχε ,μεταξύ των άλλων, ειδική συνάντηση με τα Στελέχη της MSC κ.Luigi Pastena ,Manager, Port Captain, Port Operation Department και κ.Gianni Onorato, Chief Executive Officer, με θέμα τις προσεγγίσεις όπου διευκρινίστηκε η πρόσφατη αλλαγή της πολιτικής της Εταιρείας στο θέμα των προορισμών.
Σημαντική στιγμή της Εκδήλωσης ήταν η απονομή, παρουσία της κ.Υπουργού, στην κ.Καματερού από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων “Οδυσσεύς”, Τιμητική Πλακέτα για τις σημαντικές υπηρεσίες της στην προώθηση του Τουρισμού.

Back To Top