skip to Main Content
Ask2

Θετικά δείγματα από άνδρες και παίδες του ΑΣΚ στα πρώτα φιλικά

ask ask1 ask2 ask3 ask4

Τα πρώτα τους φιλικά έδωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο άνδρες και παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά και τα δείγματα γραφής και για τις δύο ομάδες μας ήταν θετικά.

 

Οι άνδρες του ΑΣΚ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησαν το Σάββατο στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» της Αχαγιάς ’82 με σκορ 65-64, δείχνοντας ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο προετοιμασίας .

 

Οι παίδες γνώρισαν την ήττα με 51-49 από την Ολυμπιάδα Πατρών σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, έδειξαν όμως και αυτοί πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους.

 

Στα παιχνίδια της Κυρακής 14/9,  οι άνδρες του ΑΣΚ ηττήθηκαν με 55-47 από την Αχαγιά ‘82, ενώ οι παίδες γνώρισαν την ήττα από την Ολυμπιάδα με 42-38.

 

Ο Μάκης Μαρκάτος στους παίδες χρησιμοποίησε τους παρακάτω παίκτες στα δύο φιλικά : Γιαννάτος Κωνσταντίνος, Μουίκης Γιάννης, Ζαπάντης Σπύρος, Θεοδωράτος Σπύρος, Διακορύσης Σπύρος, Ντεράι Μαριγκλέν, Τραυλός Αλέξανδρος, Γασπαράτος Νικόλαος, Χατζής Κωνσταντίνος, Κουμαριώτης Χρήστος, Μέκος Θεόδωρος και Νίκος Παυλάτος.

 

Ο Λεωνίδας Παπαδάτος στους άνδρες χρησιμοποίησε του παρακάτω παίκτες στα δύο φιλικά: Μάκης Χατζής, Λεωνίδας Αραβαντινός, Δημήτρης Μητρόπουλος, Γεράσιμος Μουίκης, Λευτέρης Κρητικός, Γεράσιμος Καλαφάτης, Ιορδάνης Γεμενετζής, Ηλίας Αγγελάτος, Μπάμπης Καβαλλιεράτος, Γιάννης Κανούτας, Βαγγέλης Καραπέτσας. Στον αγώνα της Κυριακής δεν αγωνίστηκε ο Μάκης Χατζής.

 

 

Back To Top