skip to Main Content

ΘΟΔΩΡΟΣ: «Και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο» θέλει η κ. Γκερέκου. Δεν παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στο Αργοστόλι η κ. Γκερέκου επέμεινε πεισματικά στην μη παραίτηση της από το βουλευτικό αξίωμα με το επιχείρημα ότι δεν είναι ….παράνομο!

Απορία πρώτη:

Η κ. Γκερέκου συνεχίζει να εισπράττει την βουλευτική αποζημίωση και να απολαμβάνει τις υπόλοιπες εξυπηρετήσεις που παρέχει η βουλευτική ιδιότητα, την στιγμή που δεν ασκεί τα καθήκοντα της στην Βουλή αφού ασχολείται με την προεκλογική της εκστρατεία;

Απορία δεύτερη:

Η κ. Γκερέκου αρέσκεται να παρουσιάζεται ως αυτοπροταθείσα υποψήφια περιφερειάρχης που δεν θέλει κομματικές ταμπέλες! Τότε γιατί επιμένει να κρατά την ταμπέλλα του ΠΑΣΟΚ μη παραιτούμενη από βουλευτής του;

Διαπίστωση πρώτη:

Η κ. Γκερέκου προσπαθεί να θολώσει τα νερά και να κρύψει από τους πολίτες των Ιονίων ότι το μνημονιακό μαχαίρι σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων το κρατούσε και το κρατεί και το δικό της χέρι.

Διαπίστωση δεύτερη:

Η κ. Γκερέκου υποβάλλει μια υποψηφιότητα «σκοπιμότητας» που υπηρετεί μακροπρόθεσμα σχέδια του πολιτικοοικονομικού και εκδοτικού κατεστημένου στα Ιόνια νησιά, όπως καλά γνωρίζουν οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ». Γνωρίζει πολύ καλά ότι θα ηττηθεί και για αυτό φροντίζει να διατηρεί την σιγουριά της βουλευτικής έδρας.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α καλεί τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες να απομονώσουν τους θιασώτες των μηνμονιακών και νεοφιλελευθέρων πολιτικών με όποια μορφή κι αν εμφανίζονται, είτε την χοντροκομμένη του κ. Σπύρου είτε την «κυριλέ» της κ. Γκερέκου.

Ψήφο στην ΑΝ.Α.Σ.Α

ΝΊΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ

Back To Top