skip to Main Content

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά αριστούχοι μαθητές του Σχολείου μας θα παρακολουθήσουν τα καλοκαιρινά μαθήματα ICSummerSchoolProgram 2014 του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Αθήνα. Πρόκειται για τη μαθήτρια Νίκη – Μαρία Παναγιωτάτου (Β’ Τάξη) και το μαθητή Γεράσιμο Τρίτση (Γ’ Τάξη), οι οποίοι έχοντας σημειώσει την υψηλότερη επίδοση στην τάξη τους και έχοντας πιστοποίηση για την υψηλή γνώση τους στην Αγγλική Γλώσσα, θα παρακολουθήσουν ως υπότροφοι του Κολλεγίου Αθηνών τα θερινά μαθήματα, που το Ίδρυμα διοργανώνει κατά το διάστημα 23/06/2014 έως και 11/07/2014.

Η εξαιρετική δυνατότητα, η οποία προσφέρεται στους μαθητές μας από το Ε. Ε. Ι., αποτελεί μέρος της πολυετούς συνεργασίας μας με το Ίδρυμα και τιμή για το Σχολείο μας. Είμαστε σίγουροι ότι η Νίκη και ο Γεράσιμος όχι μόνον θα αξιοποιήσουν τα θερινά μαθήματα του Κολλεγίου αλλά και θα διακριθούν μεταξύ των υπολοίπων συμμετεχόντων στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου εύχονται στους μαθητές μας πάντοτε να αριστεύουν και ευχαριστεί θερμά το Ε. Ε. Ι. για την ευγενική του χειρονομία.

  Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

Back To Top