skip to Main Content
An 124

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ: ΣΑΜΗ-ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 1-1

Σ’ ένα καταπληκτικό παιχνίδι, η Σάμη αναδείχτηκε απόψε στο Δημ. γήπεδο του Καραβομύλου,ισόπαλη της ομάδας της Εικοσιμίας με σκορ 1-1.
Ήταν το καλλίτερο παιχνίδι, που έχει γίνει εφέτος στον Καραβόμυλο!! Με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προς τις δυο περιοχές, με αρκετές φάσεις και από τις δυο μεριές, μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια, με πολύ καλή διαιτησία και με ένα φινάλε, για τον ΑΟΣ ονειρικό,  ο αγώνας αυτός, αντάμειψε με το παραπάνω, όσους βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο!!

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το πρώτο ακριβώς λεπτό του αγώνα, να χάνεται μεγάλη ευκαιρία  για τον ΑΟΣ, ( σουτ από τον Γιάννη Αμούργη και απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας ).
Στο 18, σέντρα του Γιάννη Αμούργη, απόκρουση σε κόρνερ από την ομάδα της Εικοσιμίας.
Στο 21ο λεπτό, η Εικοσιμία, κάνει το 0-1 με κεφαλιά του Αλέκου Πολλάτο.
Στο 37. τετ α τετ, του Παπαδημάτου με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για τη Σάμη. Έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο, μέχρι τη λήξη του. με πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δυο μεριές και πολλές φάσεις.
Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκινάει με αλλαγή για την ομάδα των φιλοξενούμενων. Βγαίνει ο Αλέκος Πολλάτος και μπαίνει ο Καπλάνος.  Και πάλι πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πάλι πολλές φάσεις και από τις δυο μεριές, με κυριότερη αυτή του 58, που ο Καππάτος για τον ΑΟΣ δεν προλαβαίνει, σέντρα του Μωραΐτη, μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων.  Στο 57, είχαμε αλλαγή για τον ΑΟΣ. Βγαίνει ο Παπαδημάτος και μπαίνει ο Μιχαλάτος Ε.
Στο 62, αλλαγή για την Εικοσιμία. Βγαίνει ο Καμπανός και μπαίνει ο Καππάτος. Στο 67, η δεύτερη αλλαγή του ΑΟΣ. Στη Θέση του Τέλη Αμούργη, ο Μινέτος Η. Οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και από τις δυο πλευρές. Η Σάμη πιέζει να ισοφαρίσει, η Εικοσιμία κρατάει το σκορ και ψάχνει το 2-0 για να τελειώσει τον αγώνα…και στο 94, ο προωθημένος για τον ΑΟΣ, Κώστας Βιτωράτος, κάνει με κεφαλιά το 1-1…και παίρνουν γήπεδο και εξέδρα “φωτιά”!!! Έστω κι’ έτσι, ήταν νομίζουμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, για δυο ομάδες, που έπαιξαν ανοικτό και καθαρό ποδόσφαιρο και χωρίς σκοπιμότητες !! Από τον ΑΟΣ, ξεχώρισε όσο έπαιξε, ο νεαρός Παπαδημάτος, χωρίς να υστερήσει κανείς από την ομάδα. Για την Εικοσιμία, ο Καπλάνι.
Τάσος Καβαλλιεράτος
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://vlahatasamis.blogspot.gr/
Back To Top