skip to Main Content
Megaro 1

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ & ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8:30μ.μ. που θα έχει δύο πολύ σημαντικά θέματα:

  1. Την υλοποίηση του σχεδίου δράσης της Δημοτικής Αρχής για τον Πλατύ Γιαλό με την κατασκευή καντίνας για την εξυπηρέτηση των λουόμενων στο οικόπεδο του Δήμου
  2. Τίθεται και πάλι επί τάπητος το θέμα της κατασκευής βενζινάδικου και ζητείται η ανάκληση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση

 

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε   κατεπείγουσα  συνεδρίαση (12η /2016) του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου),  στις   18 Ιουλίου 2016   ημέρα Δευτέρα και  ώρα  20:30    προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω  θέματα:

 

 

1.     Έγκριση της αριθμ. 198/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016».

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κα Σ. Γαρμπή

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω ανάγκης εξυπηρέτησης των λουομένων στην πολυσύχναστη παραλία Πλατύ Γιαλός Αργοστολίου που επί δεκαετίες εξυπηρετούντο από υποδομές του Δήμου (κυλικείο κλπ) και σήμερα δεν υπάρχουν λόγω της στάσης της ΕΤ.Α.Δ.

 

2.     Έγκριση μελέτης με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών έτους 2016 Δημοτικής Ενότητας Ελειού – Πρόννων και Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Α.Π. και Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής καθώς και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτής.

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κα Σ. Γαρμπή

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω λήξης της προηγούμενης σύμβασης για την Δημοτική Ενότητα Ελειού – Πρόννων.

 

3.     Ανάκληση της αριθμ. 221/2016 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση της αριθμ. 52/2016 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ με θέμα: «Απότμηση – υποβιβασμός στάθμης πεζοδρομίου για την ίδρυση πρατηρίου καυσίμων και ενέργειας στο Αργοστόλι».

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

Το θέμα θεωρείται κατεπείγον λόγω πλάνης της υπηρεσίας.

 

 

 

 

                                                                           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

                                                               ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ      ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top