skip to Main Content
Pav33

ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ EASYJET ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Γράφει η Παυλίνα Σταμάτη

Σήμερα στην Κεφαλονιά κατέφθασε το πρώτο αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας easyjet από το Λονδίνο. Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γεράσιμος Τιμοθεάτος, η κ. Χαρίτου από το χώρο των ξενοδοχείων, η κ. Κουλουμπαρίτση από το χώρο εστίασης και το Λύκειο Ελληνίδων με την πρόεδρο κ. Μοσχόνα.

Την υποδοχή των επισκεπτών ανέλαβε το Λύκειο Ελληνίδων με την παραδοσιακή κεφαλλονίτικη φορεσιά και το κέρασμα που περιείχε κρασί ρομπόλα, τυρί και κουλούρα του τόπου καθώς και την όμορφη μάντολα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος τόνισε πως η συνεργασία με την easyjet  είναι μία πρωτοβουλία του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση και επεσήμανε ότι σε ευρωπαϊκές πόλεις δεν υπάρχει τέτοιου είδους υποδοχή και οφείλουμε να κρατάμε το μεσογειακό τρόπο επικοινωνίας διότι αυτό είναι που ζητάνε οι τουρίστες.

Στη συνέχεια η κ. Μοσχονά δήλωσε πως πάντα το Λύκειο Ελληνίδων ανταποκρίνεται σε προσκλήσεις και ιδιαίτερα όταν βρίσκονται στα πλαίσια της ελληνικής φιλοξενίας. Τόνισε πως χαίρονται που μπορούν να συμβάλλουν σε ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη του τόπου γιατί η Κεφαλονιά είναι πανέμορφη με τα τόσα γραφικά χωριουδάκια και τους φιλόξενους κατοίκους. Η Κεφαλονιά αποτελεί τον απόλυτο προορισμό.

Κλείνοντας ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων κ. Τιμοθεάτος δήλωσε ότι είναι αισιόδοξοι για αυτή τη χρονιά και στο τέλος θα έχουν ρεκόρ αφίξεων. Αυτό το οποίο διαπίστωσαν όλοι ήταν η έκπληξη των επισκεπτών με το ζεστό αυτό καλωσόρισμα και το χαμόγελό τους.   http://youtu.be/OUsu9yD6SWM

Back To Top