skip to Main Content
Ked9

ΚΕΔΗΚΕ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ξεκίνησε και φέτος στην Κεντρική πλατεία Αργοστολίου η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον Εμπορικό σύλλογο «Η Κράνη» με την συμμετοχή εκθετών τοπικών προϊόντων από επαγγελματίες του νησιού.

Σκοπός της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού είναι να γνωρίσει κυρίως ο επισκέπτης το νησί μας μέσα από τη γεύση την τέχνη και τον πολιτισμό.

Την πρώτη ημέρα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξε με την συναυλία  της Φιλαρμονικής Αργοστολίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, όπου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το πολυπληθές κοινό που την παρακολούθησε.

Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει συναυλία, «σαν τα θερινά τα σινεμά», από το Φωνητικό Σύνολο PRAXIS, με αγαπημένα τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.

Αύριο Πέμπτη στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η Μαντολινάτα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., με όμορφες νότες από κιθάρες και μαντολίνα, υπό την διεύθυνση του Διονύση Παγουλάτου.

Σας περιμένουμε όλους στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι να δούμε από κοντά τις δράσεις των επαγγελματιών μας, αξιόλογα εκθέματα και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και να  παρακολουθήσουμε τα καλλιτεχνικά πολιτιστικά δρώμενα.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.

 

                                                                             Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Back To Top