skip to Main Content
An

ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΜΕΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΥΠΟΜΕΔΙ Γ. ΔΕΔΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Υποδομών κοινή σύσκεψη του Δήμου και της Περιφέρειας με το Υπουργείο, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία των έργων που αφορούν στην αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς που έλαβαν χώρα τον Γενάρη του 2014.

Η σύσκεψη έγινε υπό την αιγίδα του Γ.Γ Υποδομών κ. Γιώργου Δέδε ενώ, από πλευράς Κεφαλονιάς συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου για τεχνικά θέματα Δημήτρης Μεσσάρης και ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς.

Ο Δήμος & η Περιφέρεια έθεσαν στην ηγεσία του Υπουργείου όλα τα ζητήματα που αφορούν στις καθυστερήσεις των έργων της αποκατάστασης καθώς επίσης και των έργων που απαιτούνται να υλοποιηθούν αλλά δεν υπάρχουν στο εν εξελίξει πρόγραμμα.

Στην συνάντηση, εκτός των άλλων, αποφασίστηκε η παρουσία του Γ.Γ. ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Γ. Δέδε σε δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου προκειμένου να υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για την πορεία του προγράμματος

 

Back To Top