skip to Main Content
Costas3

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ του ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Κυκλοφόρησε και φέτος το εικαστικό συλλεκτικό Ημερολόγιο 2015 του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-THE GARDEN OF ART, 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ. Το Ημερολόγιο σχήματος 20χ20 εκ, 14 σελίδες, κοσμούν φωτογραφίες έργων του καλλιτέχνη με φόντο τον “Κήπο του Χαρίλαου” και τη ” Μώβ Σκηνή” της Villa ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά και της απόφασης του να μη ζητήσει χορηγία από δημόσιο, δημοτικό ή άλλο φορέα και να συνεχίσει το πολιτιστικό έργο του ανεξάρτητος από αντικαλλιτεχνικούς συμβιβασμούς μέχρι εκεί που και όσο στο μέλλον θα μπορέσει…, φέτος δεν εκδόθηκε στην πολυτελή έκδοση των προηγούμενων χρόνων. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι όμως άρτιο και θα δωρηθεί σε πνευματικά ιδρύματα και φορείς. Η έκδοση κυκλοφορεί παράλληλα με την εμπλουτισμένη έκδοση του λευκώματος ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ART-EST!

Από τις αρχές Ιανουαρίου 2015 συμμετείχε σε ομαδικές εικαστικές εκθέσεις του Ομίλου για την Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων, όπου και τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της κο Ιωάννη Μαρωνίτη. Συμμετείχε επίσης  σε ομαδικές εκθέσεις της ART WAY στη  gallery ” ΗΩΣ” στην Αθήνα και στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ο ετήσιος τόμος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών με λογοτεχνήματα των μελών της, με τίτλο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015, στον οποίο δημοσιεύτηκαν τέσσερα ανέκδοτα ποιήματα του.

Πληροφορίες: art studio Est-la Chambre 210 7294259
Back To Top