skip to Main Content
An 177

Κυπελούχος Κεφαλονιάς η Σάμη. 3-1 τον Παλληξουριακό

Σ’ ένα καλό παιχνίδι στο γήπεδο των Φαρακλάτων,, η Σάμη αναδείχτηκε νικήτρια του Παλληξουριακού με 3-1, στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ και χρίστηκε έτσι, κυπελλούχος Κεφαλονιάς – Ιθάκης, για την περίοδο 2016-2017. Ο Παλληξουριακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 18ο λεπτό προηγήθηκε με τον Αραβαντινό με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Μπράτη. Η Σάμη ισοφάρισε με απευθείας κτύπημα φάουλ του Παντελή Περιβολάρη και η λήξη του Α’ ημιχρόνου, βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 1-1.

Πολλές οι ευκαιρίες, από τη μεριά του Παλληξουριακού οι περισσότερες, χωρίς αποτέλεσμα όμως.  Το δεύτερο γκολ έγινε από εκτέλεση πέναλτι του Παντελή Περιβολάρη, ύστερα από χέρι που έγινε, στη περιοχή του Ληξουρίου. Η απόφαση αυτή του διαιτητή, αμφισβητήθηκε έντονα από τον Παλληξουριακό. Το σκορ έκλεισε με ωραία κεφαλιά του Νίκου Μωραΐτη.  Η Σάμη κατάφερε απόψε, μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Έπαιξε για τη νίκη, δεν “φλυάρησε” στον αγώνα και πήρε αυτό που ήθελε. Ο Παλληξουριακός, είχε μεν την υπεροχή, δεν του έβγαινε όμως η τελική προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, παίκτες, Τεχνική Ηγεσία, Διοίκηση , στους χορηγούς της ομάδας και σε όσους συνέβαλαν σ΄αυτή την επιτυχία.  Πολλά μπράβο επίσης, και στη προηγούμενη Διοίκηση, υπό την Προεδρία του Γιώργου Πολυχρονάτου, που κράτησε την ομάδα “όρθια”, σε πολύ δύσκολες περιόδους και κατάφερε σήμερα, να πανηγυρίσει το πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Να πούμε επίσης, για την “μάχη της εξέδρας”, που οι Σαμικοί κέρδισαν απόψε, κατά κράτος, τους  φιλάθλους του Ληξουρίου. Όλη η Σάμη ήταν εκεί!! Με τα κασκόλ της ομάδας, και με τις ιαχές Σάμη, Σάμη και “σήκωσέ το το τιμημένο…” , δεν έπαψαν στιγμή να εμψυχώνουν την ομάδα!

Τις απονομές έκαναν οι: Αντιδήμαρχος, Παπαδάτος,  Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Κωνσταντάκης, Αντιπεριφερειάρχης, Δρακουλόγκωνας και Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Βαλσαμής Θέμης.
Δείτε video και φωτο από την απονομή. Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτο από τον αγώνα, σε άλλη ανάρτηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://vlahatasamis.blogspot.gr
Back To Top