skip to Main Content
An 192

Λυκούδης προς Μιχαλάτο: Από τη μια μεριά “εμείς” και από την άλλη “εσείς” με τους “ανώνυμους” [βίντεο]

Είναι δύσκολο να γίνεται συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο χωρίς να υπάρχουν αντεγκλήσεις και η χθεσινή συνεδρίαση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν λόγω της συζήτησης για την τροποποίηση του κανονισμού των κοινόχρηστων χώρων. Αν και το ζήτημα αφορούσε στην εικόνα της πόλης μας και των κανόνων που θα πρέπει να εφαρμόζονται, ώστε να υπάρχει μια ομοιογένεια και να επικρατεί ευπρεπισμός και πολιτισμός, ωστόσο και πάλι μια μερίδα της αντιπολίτευσης βρήκε λόγους να μην ψηφίσει τις τροποποιήσεις και να δημιουργήσει ένταση από το πουθενά…
Η απάντηση ήρθε στο τέλος από τον αναπληρωτή δημάρχου, κ. Διονύση Λυκούδη, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Μιχαλάτο ότι ψάχνει λόγους και δικαιολογίες κάθε φορά να ακυρώσει την προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για να αλλάξει το Αργοστόλι. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει αφού η Δημοτική Αρχή προχωρά σε παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα ( 22 χλμ. αντικατάσταση δικτύου αμιαντοσωλήνων, δημοπράτηση εργοστασίου νερού, γήπεδο Αργοστολίου, κολυμβητήριο, λαχαναγορά, δημοπράτηση 21 Μαΐου και Ριζοσπαστών) και θα καταφέρει στο τέλος να αλλάξει πραγματικά την εικόνα της πόλης του Αργοστολίου.

Ολοκληρώνοντας μάλιστα, σχολίασε πως στη μια μεριά του ποταμιού βρίσκεται το κομμάτι της αντιπολίτευσης που καταψηφίζει το νέο Αργοστόλι μαζί με τους ανώνυμους καταγγέλλοντες που σταμάτησαν για 4 μήνες τα έργα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι που δημιουργούν το νέο Αργοστόλι. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Πηγή: e-kefalonia.net

Back To Top