skip to Main Content
An 183

Μαγεία χάρισε ο Δήμος Κεφαλονιάς στα παιδιά στην Καρναβαλούπολη

Για άλλη μία φορά ο Δήμος Κεφαλονιάς και η ΚΕΔΗΚΕ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους καθώς η Μαγική Καρναβαλούπολη που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Είναι γεγονός ότι αυτές οι εκδηλώσεις δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια και καθιερώθηκαν από το Δήμο Κεφαλονιάς, ο οποίος έχει μετατρέψει την συγκεκριμένη εκδήλωση σε ένα είδος θεσμού για τα μικρά παιδιά.

Πλήθος κόσμου κατέκλησε στην κυριολεξία το Κλειστό Γυμναστήριο για να συμμετάσχει στο απίθανο αποκριάτικο πάρτυ που είχε απ όλα, ζογκλέρ, κλόουν, ξυλοπόδαρους και ατέλειωτα παιχνίδια που λάτρεψαν όλα τα παιδιά. Οι μικροί μπόμπιρες χόρεψαν γαιτανάκι παρέα με τα στρουμφάκια ενώ ξεσηκώθηκαν με τις απίστευτες σαπουνόφουσκες.

Το παρών στην εκπληκτική πραγματικά εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Μιχάλης Γάκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, τα μέλη της ΚΕΔΗΚΕ, Μαρία Κουνάδη και Άκης Κατσαμπίρης ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν η καθηγήτρια Σοφία Μαραβέγια και η βιβλιοθηκονόμος Έμελη Χατζηχρήστου.

Έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο είχε στήσει τον πάγκο της και η γνωστή επιχείρηση Crepaland με   μεγάλη ποικιλία από υπέροχες και λαχταριστές κρέπες, γλυκές και αλμυρές.

Από την μεριά μας να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της Μαγικής Καρναβαλούπολης και να ευχηθούμε και του χρόνου!

ρεπορτάζ Αθανασία Μαρκάτου

Back To Top