skip to Main Content
AN 100

Μαγική βραδιά στον Πόρο συντροφιά με τους αδελφούς Καραβιώτη

Μάγεψαν το κοινό του Πόρου χθες βράδυ οι αδελφοί Καραβιώτη συντροφιά με την Ανδριάνα Κόλλια, στο τραγούδι, τον Γρηγόρη Βλαχούλη στο ακορντεόν, τον Φοίβο Μποζά, στο σαξόφωνο και διευθυντή ορχήστρας τον μουσικό Ανδρέα Μπουτσικάκη.

Ούτε  η μεγάλη διακοπή του ρεύματος που κράτησε για πάνω από μία ώρα δεν πτόησε τα γνωστά και αγαπημένα Καραβιωτάκια που με μπρίο και κέφι ξεσήκωσαν τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί τους για πάνω από δύο ώρες.

Λύση στο πρόβλημα του ρεύματος έδωσε ο Πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Πετράτος, ο οποίος σύνδεσε τα μηχανήματα στην γεννήτρια του Κρεοπωλείου Σολωμός και το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα συνεχίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η συναυλία είχε τίτλο «Από την καντάδα του χθες στο τραγούδι του σήμερα» και ήταν γεμάτη από καντάδες, αριέττες αλλά και τραγούδια που παραμένουν αναλοίωτα και διαχρονικά και ακόμα σιγοτραγουδάμε.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Σπυρονικόλας Σολωμός όπου μαζί με τον Πρόεδρο Γιάννη Πετράτο, καλωσόρισαν τους αδελφούς Καραβιώτη τονίζοντας ότι είναι τιμή η παρουσία τους στον Πόρο και ευχαρίστησαν από κοινού τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη που στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και προωθεί εκδηλώσεις προβάλουν τον πολιτισμό μας ενώ δεν δίστασαν να τραγουδήσουν επί σκηνής μαζί με τους αδελφούς Καραβιώτη.

Back To Top