skip to Main Content
AN 33

Μεγάλη επιτυχία το Πανηγύρι του Σωτήρος στον Πόρο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το καθιερωμένο πανηγύρι του Σωτήρος στον Πόρο χθες βράδυ με την παρουσία πολύ κόσμου και από τα γύρω χωριά.

Η νεολαία του απόδημου ελληνισμού που τιμά κάθε φορά την Κεφαλονιά με την παρουσία της, έσυρε όλους τους χορούς, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι Έλληνες του εξωτερικού όχι μόνο δεν ξεχνούν αλλά μεταλαμπαδεύουν την αγάπη τους για την πατρίδα στα παιδιά  και στα εγγόνια τους.

Τα υπέροχα σουβλάκια, οι πατάτες αλλά και δροσερές σαλάτες που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Συλλόγου Πρόνησος έγιναν αμέσως ανάρπαστα, με τον κόσμο να έχει σχηματίσει μία τεράστια ουρά για να τα προμηθευτεί.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρόνησος Σταματία Γκιάφη καλοσώρισε  τον κόσμο στο πανηγύρι, παρουσίασε τον χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου και ευχήθηκε και όλους καλή διασκέδαση.

Αμέσως μετά το Χορευτικό Συγκρότημα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου ο Πρόνησος με χοροδιδάσκαλο τον Παναγή Κοκκόση έκανε την εμφάνισή του και παρουσίασε χορούς από την Κεφαλονιά και τα Επτάνησα, ενώ έκλεισε το πρόγραμμά του με το Διβαράτικο. Ακολούθησε και πλούσια λαχειοφόρος με μοναδικά δώρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Σπυρονικόλας Σολωμός και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πόρου, Γιάννης Πετράτος, ο οποίος για τις ανάγκες της βραδιάς εκτελούσε χρέη μάγειρα αλλά και χορευτή.

Το κέφι και ο χορός κράτησε όλο το βράδυ συντροφιά με ζωντανή ορχήστρα, με τον κόσμο να διασκεδάζει αφάνταστα.

Και του χρόνου!

 

Back To Top