skip to Main Content
Aek1

Με ένα πολύ δυνατό φιλικό στην Ηλεία η Α.Ε.Κ. αρχίζει την περίοδο η Α.Ε.Κεφαλονιάς

aek aek1

Όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι άνθρωποι της Α.Ε. Κεφαλονιάς για την αρτιότερη προετοιμασία της ομάδας τους κλείνουν σημαντικά παιχνίδια και μάλιστα εκτός του νησιού.

Ο προπονητής, Γιώργος Τόγιας εκτός των δικαιολογημένων μόνιμα απόντων, λόγω εργασίας ποδοσφαιριστών του, δεν έχει άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα έχει όλους τους υπόλοιπους στη διάθεση του προκειμένου να τους δώσει χρόνο και ευκαιρίες, βγάζοντας παράλληλα χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία τους,  χωρίς να ενδιαφέρεται για το τελικό αποτέλεσμα που έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Μετά τον Πύργο και τα γήπεδα της Ημαθίας τα προηγούμενα χρόνια φέτος είναι η σειρά της Μαγούλας Ηλείας.

Η ομάδα του έτσι μπαίνει με τη μια στα βαθιά απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς πιο έτοιμο ο οποίος μάλιστα φέτος θα παρουσιαστεί πολύ δυνατός και ενισχυμένος σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1’ αλλά και του κυπέλλου Ηλείας.

Η αποστολή θα ταξιδέψει από Πόρο την Κυριακή το μεσημέρι και θα επιστρέψει την ίδια ημέρα αμέσως μετά την λήξη του φιλικού αγώνα.
Αρχηγός και επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο “ισχυρός” εξωδιοιηκητικός παράγοντας της ομάδας Δημήτρης Κουμαριώτης.

Από το sportsthea.blogspot.gr

Back To Top