skip to Main Content
An 207

Με βροχή, τρέλα και… σοβαρές ανακοινώσεις το καρναβάλι στο Αργοστόλι! (εικόνες + βίντεο)

Της Γιάννας Κουλουμπή

Μάλλον έχει γίνει παράδοση να βρέχει στο καρναβάλι του Αργοστολίου, οπότε και φέτος ο καιρός φόρεσε τα “βροχερά” του και έκανε δυναμική εμφάνιση στην οδό Ριζοσπαστών, όπου φέτος πραγματοποιήθηκε η καρναβαλική παρέλαση λόγω των έργων στην Πλ. Βαλλιάνου. Πάντως, ο κόσμος δεν πτοήθηκε και το διασκέδασε δεόντως, ενώ το άρμα που έκλεψε την παράσταση κυριολεκτικά και μεταφορικά ήταν το “Πλατεία 2027”.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι και παρά την βροχή που ευτυχώς δεν δυνάμωσε, ο κόσμος δεν επηρεάστηκε, χόρεψε και συμμετείχε με χαρά. Τα άρματα ήταν ευρηματικά όλα, με συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών και συλλόγους από άλλες περιοχές, ειδικά του Πόρου. Από εκεί ήταν και το άρμα που προκάλεσε περισσότερο γέλιο και δεν ήταν άλλο από το “Πλατεία 2027”, επηρεασμένο προφανώς από τα έργα στο ιστορικό κέντρο του Αργοστολίου…

Κατά την διάρκεια του περάσματός του μπροστά από τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση και τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου και υπεύθυνο για τα τεχνικά έργα του Δήμου κ. Διονύση Λυκούδη, ο τελευταίος άρπαξε την ευκαιρία και….το μικρόφωνο και ζήτησε από τον Δήμαρχο να δεσμευτεί ότι θα φτιάξει ένα πτυσσόμενο στέγαστρο “Καλατράβα”στην Πλ. Βαλλιάνου, ώστε να γίνεται η παρέλαση πιο εύκολα όταν βρέχει… Μην αμφιβάλλει κανείς για την απάντηση του Δημάρχου, αφού αυτή ήταν “ναι”!

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το καρναβάλι στο Αργοστόλι για το 2017, με τον κόσμο να συνεχίζει σε καρναβαλικό κλίμα και να μεταβαίνει στο Ληξούρι για το διάσημο Ληξουριώτικο Καρναβάλι!

Πηγή: e-kefalonia.net

Back To Top