skip to Main Content
An 153

Με πολύ κόσμο έκοψε την πίτα της η Δημοτική Κοινότητα Ελειού-Πρόννων

Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση όπου πρωταγωνίστησε η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ, Ελειού-Πρόννων κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Κοινότητας Ελειού-Πρόννων στο Δημοτικό Κατάστημα του Πόρου.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Παπαδάτος όπου αμέσως μετά την κοπή της πίτας δήλωσε στους παριστάμενους ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε θα συνεχίσει να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την βελτίωση των πραγμάτων στην περιοχή. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Ηγούμενος π. Νεκτάριος δίνοντας τις ευχές του για Καλή Χρονιά.

Το παρών από τη Δημοτική Αρχή έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Σπύρος Ματιάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο, Άγγελο Αγγούρια, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αντώνης Κατσιγιάννης και φυσικά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πόρου, Γιάννης Πετράτος.

Την παράσταση πάντως έκλεψαν τα παιδιά της Φιλαρμονικής της ΚΕΔΗΚΕ Ελειού-Πρόννων που γέμισαν την αίθουσα με μελωδίες υπό τη καθοδήγηση του δασκάλου και μαέστρου, Κώστα Φραντζή.

Back To Top