skip to Main Content
Theatro1

ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ!

Το δεύτερο μήνυμα που βγαίνει από την τοποθέτηση Παρίση είναι αυτό που περίμεναν πολλοί: Οι αρχές και η στρατηγική της νέας διακυβέρνησης για τα επόμενα 5 χρόνια. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε 7 άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η νέα Δημοτική Αρχή. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

–          Θα χτίσουμε γρήγορα έναν Δήμο με πολύ πιο ευέλικτες υπηρεσίες από σήμερα, δημιουργώντας έναν νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και Λειτουργίας.

 

–          Θα συνεχίσουμε την μάχη της προηγούμενης περιόδου για δραστική μείωση του χρέους του Δήμου μας που αποτελεί το μεγάλο καρκίνωμα για αυτόν και τους δημότες.

 

 

–          Θα δώσουμε την μάχη για έλευση νέων κονδυλίων για τα μικρά και μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος.

 

–          Θα φέρω στο προσκήνιο την νέα γενιά του νησιού μας, δίνοντάς της ρόλο ακόμη και σε κορυφαίες πολιτικές θέσεις στο Δήμο μας. Το υποσχέθηκα προεκλογικά, θα το κάνω πράξη τώρα.

 

 

–          Θα κρατήσω ψηλά το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου και παράλληλα θα συνεχίσω να πολιτεύομαι με ανοιχτές πόρτες στο Δημαρχείο του νησιού μας.

 

–          Θα συνεχίσω την μάχη για την ανάπτυξη του τόπου μας με αιχμή την αύξηση του τουρισμού μας, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη από τα προηγούμενα χρόνια

 

 

–          Θα έχω και αυτήν την δημοτική περίοδο μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και αλλαζονίας από τους συνεργάτες μου αλλά και από τους επιτελείς του Δήμου μας.

Back To Top