skip to Main Content
Restis10

Μια υπέροχη βραδιά στο Premier προς τιμήν του εφοπλιστή κ. Βίκτωρα Ρέστη

restis restis1 restis2 restis3

Το βράδυ της Κυριακής 3 Αυγούστου, το Ζαχαροπλαστείο Premierδιοργάνωσε μια μαγευτική βραδιά με φιλοξενούμενο τον εφοπλιστή και επιχειρηματία κ. Βίκτωρα Ρέστη.

Ο κύριος Ρέστης , που βρέθηκε στο νησί μας τιμώμενος από τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση για την προσφορά του στους πληγέντες συμπατριώτες μας κατά τους σεισμούς του περασμένου Φεβρουαρίου,  είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια όμορφη βραδιά συνοδεία των μουσικών μελισμάτων της ορχήστρας  των αδελφών Καραβιώτη.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Βαγγέλης Κονάδης, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου ο εκλεκτός προσκεκλημένος να φύγει με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Άλλωστε, η επί δύο μήνες παραμονή του κρουαζιερόπλοιου που προσέφερε στους σεισμοπαθείς Κεφαλλονίτες αφιλοκερδώς, έχριζε και της ανάλογης φιλοξενίας!

Ο κ. Ρέστης έμεινε ενθουσιασμένος από τη γαστρονομική ποικιλία του καταστήματος αλλά και από το Κεφαλλονίτικο κρασί. Στο τέλος της βραδιάς ευχαρίστησε τον κ. Βαγγέλη Κονάδη και έδωσαν ραντεβού μια παρόμοια βραδιά να επαναληφθεί και του χρόνου.

Back To Top