skip to Main Content
Deyak1

ΝΙΚΟΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΒΟΥΤΟ: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΥΓΩΝ”-“ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ”-“ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ”

Συνέντευξη στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης. “Εμείς είμαστε οι άνθρωποι των έργων και οι άλλοι είναι οι άνθρωποι των κραυγών” τόνισε ο Νίκος Ανουσάκης. Είπε ότι εντός του διημέρου θα συσταθεί με εντολή του διοικητικού συμβουλίου η Επιτροπή Παράδοσης-Παραλαβής προκειμένου και ο ίδιος να ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί στην Επιχείρηση. Υπογράμμισε ότι η βελτίωση της ποιότητας του νερού του Αργοστολίου αποτελεί τον πρώτο στόχο του. “Καλούμαστε να υλοποιήσουμε ένα όνειρο του Αργοστολιώτη τουλάχιστον 40-50 ετών που θέλει να ανοίγει την βρύση του και να πίνει καθαρό, πόσιμο, υγιεινό νερό. Αν το πετύχουμε θα έχουμε φέρει μία τεράστια ανατροπή σε όλα τα δεδομένα. Δεν θα ήθελα να πω όμως περισσότερα πριν το έργο μπει σε μία πορεία” επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Ο Νίκος Ανουσάκης αναφέρθηκε και σε μία σειρά άλλων ζητημάτων αρμοδιότητας της ΔΕΥΑΚ όπου το νησί μας έχει μείνει πίσω: 1) Το ότι ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα του νησιού το Φισκάρδο δεν έχει αποχέτευση 2) Ένα άλλο τουριστικό μας θέρετρο η Σκάλα έχει ένα προβληματικό έργο με τον Βιολογικό (με ενστάσεις, με απεντάξεις κλπ) και “καρκινοβατεί”. “Μου αρέσουν τα δύσκολα και είμαι εκπαιδευμένος σε αυτά” υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ “και σε σχέση με την περίοδο 2010-2013 τώρα αυτά μου φαίνονται παιχνιδάκι” πρόσθεσε. ¨Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ είναι μία dream team” τόνισε ο Νίκος Ανουσάκης, “καθώς απαρτίζεται από πρόσωπα με εμπειρία και ικανότητες”.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έδωσε και μία είδηση λέγοντας ότι “δεν θα υπάρξει κανένας μεγαλοοφειλέτης που δεν θα ρυθμίσει τα χρέη του άμεσα. Όποιος δεν τα ρυθμίσει άμεσα θα βεβαιωθούν στην Εφορία και η Παναγιά μαζί του”. “Η ΔΕΥΑΚ είναι κομμάτι του Δήμου, δεν είναι αυτόνομη και θα συνεργαστούμε με όλα τα κομμάτια του Δήμου με υπευθυνότητα” είπε ο Νίκος Ανουσάκης.

“Η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι πλέον ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Τα φαινόμενα του παρελθόντος που επιχειρήσεις του Δήμου τσακώνονταν θα εκλείψουν. Είμαστε όλοι μία γροθιά διότι ο κόσμος απαιτεί συνεργασία, ομοψυχία και αποτέλεσμα. Συνδυάζει εμπειρία και γνώση και θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους”

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Νίκου Ανουσάκη: https://app.box.com/s/4ktt0ioilgvdczedrntu

Back To Top